Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

0
299

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD.

“În primul rând, blocarea conturilor ar fi trebuit făcută asupra ordonatorului principal de credit, nicidecum asupra Primăriei Pietrari ! Investiția a fost făcută, este în teren, dar este lăsată în paragină de actualul primar. Banii dați de Minister pentru alimentarea cu apă au fost cheltuiți corect ! În această situație s-au aflat 3 Primarii : Sălcioară, Pucheni și Pietrari. Sălcioară a câștigat în instanță, Pucheni a achitat vreo 2 miliarde, mi se pare, iar la Pietrari, din cauza caposeniei și nepriceperii lui Gheorghe (nr. Gheorghe Neacșu-primarul comunei), Primăria are conturile blocate, pentru că a pus un looser avocat și a pierdut în instanță. În mod normal, procesul trebuia câștigat în instanță, pentru că lucrurile sunt foarte clare !

În al doilea rând, finanțarea proiectului prin ADI Vulcana Băi se datorează fostului primar, adică mie, pentru că, încă din 2010, am pus bazele acestui proiect și inițial era pe fonduri europene, iar meritul îi aparține primarului de la Vulcana Băi, Emil Drăghici, care a ținut foarte mult să realizeze acest drum de legătură și să-l includă la finanțare prin PNDL..

 În al treilea rând, finanțarea nu este pentru Căminul Cultural din Pietrari, ci pentru Căminul de Hore și Nunți ! În sediul Căminului Cultural funcționează Poliția și medicul de familie“, ne-a declarat Cornel Coman-fostul primar al comunei Pietrari.

mai mult la :  ripostapenet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.