Cornel Coman, primarul liberal al Pietrariului, a fost ieri la Bucuresti, unde a avut loc lansarea viziunii USL privind administraţia publică şi dezvoltarea regională

1
234

Uniunea Social-Liberală (USL) și-a lansat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, viziunea asupra educației, președintele PNL Crin Antonescu avertizând că zeci de mii de profesori au ajuns să trăiască la limita supraviețuirii.


(foto arhiva. Cornel Coman linga deputatul PNL Gabriel Plăiaşu)

"Îi zăresc pe câţiva de-ai noştri. Sunt împărţiţi sugestiv. Mai întâi, sus de tot, în colţul sălii, undeva unde nici reflectoarele nu bat – preşedintele PC Dâmboviţa – Ghiorghi Zotic. Două rânduri mai jos, deputatul PNL Gabriel Plăiaşu, încadrat de primarul liberal de la Pietrari – Cornel Coman şi viceprimarul, tot liberal, de la Moţăieni – Ştefan Stelea. Şi mai jos, senatorul PSD – Adrian Ţuţuianu, braţ la braţ cu preşedintele PNL Dâmboviţa – Gabriel Grozavu"….

sursa:
http://www.politicabroastei.ro/intalnirea-alesilor-usl-10-chestiuni-la-fata-locului/

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca lucrurile se vor schimba daca ajung la putere acesti parveniti politici.Sa nu uitam ca la putere s-au cam perindat toate partidele,sa nu uitam ca cei care au fost si sunt au avut mare grija de buzunarele lor,iar noi ramanand de fiecare data cu speranta ca lucrurile si traiul se va schimba.Nimic,chiar absolut nimic plauzibil pentru noi cei mici ,noi care formam asa zisa talpa tarii.Sunt convins ca daca usl va castiga alegerile nici de aceasta data traiul nostru nu se va schimba in bine,ba din contra promisiunile acestor insetati de putere vor fi „adevarate „minciuni,iar nu dupa mult timp aceste” pupaturi”(ma refer la

    cei doi indragostiti de…..putere) se vor transforma intrun adevarat divort dintre cele trei partide care formeaza aceasta alianta.
    Deci in concluzie tot noi vom fi cei pacaliti!

    sanatate si sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.