Cornel Coman, primarul liberal al comunei Pietrari raspunde acuzațiilor nefondate în privinta nedecontarii banilor pe Ordonanță de Guvern, OG 28

0
317
Cornel Coman : Comuna Pietrari a decontat toate sumele alocate pe OG 28 la alimentarea cu apa. Scoala a avut o intirzire, datorita necesitatii de reactualizare a proiectului. Dar vom trage peste 50% pina la sfirsitul anului.

Satul Dupa Deal este prins in proiect comun cu Pietrari. Termen de finalizare septembrie 2016. Drumul va fi introdus intr o finantare europeana, chiar in aceasta luna. Realizarea efectiva 2017.

Sipot- Vulcana Bai , sigur anul viitor. Cornel Coman

IMG_4086

REAMINTIM : Primăriile Bărbulețu, Pietrari și Râu Alb riscă să nu mai primească bani pentru investiţii, pe OG 28

La nivelul judeţului Dâmboviţa s-a decontat o sumă infimă din banii disponibili pe OG 28, iar primăriile care nu au decontat până acum riscă să nu mai primească bani.  Au fost alocate 550 de miliarde în  primele două etape de alocare ale anului 2016, din care au fost decontați până acum doar 31.490.219 lei.

Printre primăriile care nu au decontat nimic pe lucrări de investiții pe această ordonanță se numără:  Bărbulețu, Pietrari și Râu Alb. Mai sunt și localități cu decontări parțiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.