Cornel Coman, primarul de la Pietrari : Sa accepte paraciunea, dar sa nu o ia in calcul!

1
281

“L-am rugat pe domnul Chitoiu sa ne ajute numai cand avem nevoie stricta de el si, in rest,… sa ne lase!” Declaratia ii apartine liderului liberal Cornel Coman, primar al comunei Pietrari, care a facut o evaluare a situatiei din organizatia PNL Dambovita de dupa congresul partidului, punctand schimbarile care au produs anumite tensiuni in sanul filialei.

“Nu avem nevoie de nimeni de la centru ca sa ne spuna ce sa facem”

 

Membru al noului Birou Judetean al PNL Dambovita, Cornel Coman, a caracterizat actuala situatie din partid ca fiind una de reorganizare, presarata insa cu mici dispute. “Ludovic Orban a gresit cand a preluat organizatia pentru ca a format doua tabere, cu contradictii permanente. M-am retras din organizatia pe care Orban a creionat-o atunci din acel motiv. Am sustinut si sustin in continuare ca o organizatie trebuie sa traiasca pe picioarele ei. Nu avem nevoie de nimeni de la centru sa vina la noi acasa sa ne spuna ce trebuie sa facem. Noi stim sa ne administram si sa fim intr-adevar puternici prin noi insine. Am refuzat efectiv sa intru in echipa de conducere din organizatia condusa de Calin Oros din acest motiv”. Coman sustine ca, desi a remarcat talentul organizatoric al noului presedinte interimar, Danel Chitoiu, implicarea acestuia in activitatea organizatiei  judetene trebuie sa fie una minimala, bazata strict pe necesitati.

“Oros ori n-a putut, ori n-a stiut, ori n-a fost lasat sa-si formeze o echipa. S-a ales o solutie de interimat prin eliminarea fostului  birou si a presedintelui Oros si inlocuirea acestuia cu deputatul Daniel Chitoiu. Parerea mea este ca s-a ales o solutie buna. Domnul Chitoiu mi-a lasat impresia unui foarte bun organizator si noi suntem intr-un moment in care de asta avem nevoie. La cea de-a doua sedinta de birou, unde s-au discutat lucruri concrete de relansare, solutii de finantare, domnul Chitoiu a fost foarte receptiv, a reusit sa creeze un liant intre toti membrii biroului. Sunt unele lucruri care s-au concretizat si care ne vor ajuta sa devenim functionali. Mai sunt,inca, rabufniri ale vechii echipe. L-am rugat pe domnul Chitoiu sa intervina in organizatie, sa ne ajute numai cand avem nevoie stricta de el si, in rest, sa ne lase si, tuturor celor care vin cu o atitudine de copil care paraste, sa le  accepte paraciunea, dar sa nu o ia in calcul, pentru ca astea nu duc la nimic bun si exista riscul sa patim ce am patit in trecut si sa spargem si aceasta formatiune care s-a inchegat in doua, trei tabere”, a reliefat liberalul. “Greseala care s-a facut este ca organizatia n-a fost lasata sa functioneze pe picioarele ei. {i daca nu va fi lasata, ceea ce s-a intamplat pana acum se va intampla in continuare. Eu cred ca va avea loc o relansare”, a conchis Cornel Coman.  

sursa si articol complet la :

“Sa accepte paraciunea, dar sa nu o ia in calcul!”

1 COMENTARIU

  1. Si uite asa stimate…… cu declaratii mai mult sau mai putin ironice, pe scara urci sau poate chiar cobori.De urcat ..ai inceput deja sa te gandesti la un post de senator,ca …na cel de primar este mic pentru d-ta.Un lucru minunat. Eu personal iti urez succes,insa trebuie tinut cont de un singur lucru ,distanta dintre sediu si domiciliu este mica,deci atunci cand la primarie se mai consuma ceva…,,coca-co”la mai mult taras decat in picioare,aveti ocazia sa ajungeti acasa….,chiar si …ma rog mersul ,,deabuselea”,pe cand la capitala daca ajungeti si,mai trascaniti ceva …..,ganditi-va cum ati putea ajunge acasa.Of,am uitat ca v-eti locui intr-un apartament de lux unde din banii …statului se plateste chiria.
    Oricum ,bafta si succes la urcatul treptelor,,,sau de ce nu …….!
    ps.
    Dca nu aveti nevoie de nimeni de la centru ca sa va spuna ce aveti de facut,macar aveti buna …dispozitie si tineti cont si de parerile alegatorilor ,pentru ca ei v-au…. ales!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.