Cornel Coman, primarul de la Pietrari, ii va lasa balta pe sociali democrati

6
338

Cornel Coman declara ca daca situatia nu se schimba in privinta legii alegerii primarilor din primul tur , atunci PNL Dambovita va trimite candidati proprii la alegerile locale.

Daca nu se schimba sistemul de alegere a primarilor, liberalii damboviteni vor avea candidati proprii in alegerile locale din 2012. Reprezentantii PNL doresc sa fructifice, astfel, sansele pe care spun ca le au, de a castiga o serie de primarii.

PSD are motive serioase de ingrijorare! Cei ce le-ar putea da fiori sunt chiar partenerii liberali.
www.raulalb.net

acelasi lucru si la Columna TV:


6 COMENTARII

  1. ce se intampla dom”primar nu mai” functionati singur” cu social democratii?,sau nici dv.nu prea stiti in ce directie sa va indreptati …politica.Nu ne lasati sa intelegem ca aveti un….. compromis cu liberal- democratii pentru” mana forte” intinsa in obtinerea fondurilor de care ati beneficiat foarte usor si diferit fata de alte administratii locale.In acest an pre-electoral vad ca o dati ba cu socialii ba nu prea intelegem nimic,poate la inceputul anului viitor ne faceti” placuta” surpriza sa candidati pe listele actualei puteri.Cum nimic nu este sigur prin politica…..se pot intampla multe schimbari!

  2. Timp este suficient pentru luarea deciziilor ,iar dom primar vad ca a inceput sa colaboreze cu mass-media ( functioneaza si cu socialii) si nu numai.De la inceputul anului viitor o sa asistam cum ies cu totii din „birlog” pentru ca …..vor avea motiv,pastrarea fotoliilor.O sa fie de nerecunoscuti in comportament ,respect ,vorbe dulci si blajine,fete zambitoare, promisiuni ,cu alte cuvinte de toate pentru toti.Vom fi din nou( pentru o perioada scurta bineinteles) intampinati cu fraza celebra”buna ziua cu ce va putem fi de folos” sau eventual reformulata, „buna ziua cu ce va putem minti in noul mandat”(suna mai bine si suntem obisnuiti ).Dupa aceasta „transpiratie a voturilor” se va asterne liniste si din nou se vor ascunde,,, domniile lor de noi si, uite asa inca patru ani asteptam chipurile ca se vor schimba lucrurile ,pentru ei da ,dar pentru noi la … „ateptati bine „!

  3. am ascultat cu mare atentie ceea ce a declarat dl.PRIMAR. A vrut sa spuna ca ii va lasa” IN balta, NU balta” unde sunt de aprox.20 de ani!,iar acum vor sa iasa pe” uscat” prin formarea u.s.l

  4. Ce s-a facut in timpul mandatului dl-lui COMAN banuiesc ca doriti sa spuneti stimate dom/n COMAN/ITA,nicidecum asa cum sustineti”ca ce a facut CORNEL COMAN in mandatul sau de primar noi-voi nu facem(-ti) in 10″.Meritul d-lui primar este acela ca a avut si are „lipici”la cei care au aprobat fondurile,iar cine trebuie laudat si felicitat este d-ul vice -primar cu inca cativa din primarie.Acestia au dus la indeplinirea cu succes a proiectelor pe care cu totii le observam si apreciem.Nu cred ca exista persoana care sa nu recunoasca acest lucru,de aceea nu trebuie ridicat in” slavi”si laude numai dom/primar asa cum numai unii” pupatori ” ii atribuie succesul-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.