CORNEL COMAN, PRIMARUL COMUNEI PIETRARI: „RĂMÂN FIDEL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL!”

1
287

Deși, în ultima vreme, deputatul Florin Popescu a anunțat că a „achiziționat” primari de la aproape toate formațiunile politice, acest aspect se dovedește a fi doar o minciună disperată. 

Astfel, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, despre care parlamentarul a spus că a trecut la P.M.P.  a declarat, astăzi, în exclusivitate pentru DâmbovițaNEWS, că rămâne fidel  PNL, având un respect deosebit pentru președintele organizației, Mihai Volintiru. 

Acesta ne-a mai declarat că, prin prezența sa la întrunirea P.M.P.,  a încercat să îl ajute într-un fel sau altul pe Florin Popescu pentru „a da bine” la București, unde acesta se laudă că zeci de primari au trecut la formațiunea politică pe care o coordonează.

CORNEL COMAN, PRIMARUL COMUNEI PIETRARI: „RĂMÂN FIDEL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL!”

1 COMENTARIU

  1. Daca primarul Coman ramane in pnl pentru simplul motiv ca-i poarta un respect deosebit presedintelui organizatiei ,Mihai Volintiru,inseamna ca nu este un liberal adevarat ci unul …zburat de prin alt partid si aciolat sub palaria pnl,si asta pentru un interes anume.Din cauza unora care gandesc la modul cum procedeaza Coman,din pacate sunt multi,din cauza ,si asta este mult mai grav,presedintelui Antonescu care a transformat partidul liberal in pista de aterizare pentru anumite …rebuturi ,rumegusul politic de prin alte partide ,o alta cauza ar fi casatoria pnl cu psd prin formarea usl ,uniunea care….a socat lumea atunci cand s-a format ,dar mai ales acum cand s-a…rupt.Deci astea ar fi putinele cauze ,din …multe zic eu , care au dus la decimarea adevaratului partid liberal,cel de altadata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.