CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!”

0
279
????????????????????????????????????

În urma apariției în presa locală a declarațiilor prefectului județului Dâmbovița, Ioan Marinescu, referitoare la faptul că merele distribuite în școli ar fi stricate și de o calitate proastă, redacția DâmbovițaNEWS a fost contactată de primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, care a vrut să lămurească situația.

Pentru cititorii noștri, menționăm că licitația pentru distribuirea merelor în școlile din județ a fost câștigată de firma Lido Gîrbea SRL, însă de colectarea și distribuția fructelor se ocupă o altă firmă apropiată primarului din comuna Pietrari.

????????????????????????????????????

Edilul a vrut ca populația să știe că toate merele care ajung pe băncile elevilor din județ sunt românești, luate de la producătorii de pe valea Dâmboviței. Evident, nu sunt atât de frumoase ca cele aduse de peste hotare, însă sunt naturale și gustoase. Pentru că nu sunt pline de substanțe chimice ca cele din import, unele fructe se mai strică până când ajung pe băncile copiilor, dar firma care le distribuie le înlocuiește pe cele care nu sunt conforme. Totodată, respectă și cantitățile prevăzute în contract, deci nu i se poate reproșa nimic din acest punct de vedere.

Cornel Coman ne-a precizat că, prin faptul că fructele sunt luate de la producătorii autohtoni toată lumea câștigă: elevii consumă fructe sănătoase, iar producătorii au unde să vândă merele pe care le produc cu mare trudă și cu multe cheltuieli pentru întreținerea livezilor.

Acesta consideră declarația prefectului ca fiind un atac incalificabil la adresa producătorilor de mere din județ, dar și un atac politic la adresa sa. Edilul ne-a declarat că Marinescu îl atacă indirect din motive strict politice, fără să se gândească la faptul că, prin vorbele pe care le spune, îi lovește și pe dâmbovițenii care se străduiesc să producă mere de calitate și apoi ajung să le vândă pe prețuri de nimic intermediarilor tocmai pentru că politicienii nu se gândesc să îi sprijine.

Este păcat că, din cauza orgoliilor politice, prefectul care ar trebui să fie neutru din acest punct de vedere a ajuns să-i calce în picioare pe cei care muncesc și pe care ar trebui să îi ajute…Păcat că unii oameni pot ajunge atât de jos…

mai mult la :

CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!”

http://www.dambovitanews.ro/anchete/6677-cornel-coman-prefectul-face-un-atac-incalificabil-la-producatorii-autohtoni-din-interese-politice.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.