Cornel Coman, la reuniunea anuală a A.Co.R.

0
271

Vicepresedintele PNL Dambovita, Cornel Coman, presedintele Ligii Alesilor Locali PNL si primar al comunei Pietrari, participa la reuniunea anuala a Asociatiei Comunelor din Romania, in calitate (si) de vicepresedinte A.Co.R. Dambovita.

cornel-coman

Dezbaterile se vor derula pe parcursul a trei zile, in sala de conferinte a unui luxos hotel din Capitala, la reuniune anuntandu-si prezenta mai multi lideri politici, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

De remarcat ca A.Co.R. este prezidata de catre un dambovitean, primarul comunei Vulcana-Bai, Emil Draghici, la sedinta primarilor din intreaga tara urmand sa se dezbata aspecte legate de modernizarea administratiilor locale.

“Lucrarile intalnirii anuale a Asociatiei Comunelor din Romania se vor desfasura timp de trei zile. Au anuntat prezenta foarte multe personalitati de marca din politica, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis. Particip la dezbateri cu foarte multe probleme care privesc dezvoltarea si consolidarea comunitatilor locale”, a declarat Cornel Coman, primarul comunei Pietrari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.