Cornel Coman, fostul primar din Pietrari are succes în afaceri: „UniQue, brand al producătorului târgoviştean Cicom, cea mai vândută îngheţată în supermarketuri”

0
335

Gazeta Dambovitei : Producătorul târgoviştean Cicom, precum şi unul dintre brandurile sale – Îngheţata UniQue, ocupă locul I ca volum al vânzărilor în supermarketuri, în ultimul an. Analiza vânzărilor a fost făcută de RetailZoom o companie de cercetare de piaţă, cu activitate în Europa, Orientul Mijlociu, Iran şi Africa, unde analizează mediile locale de retail, precum şi obiceiurile de consum. Au fost luate în calcul vânzările de îngheţată din perioada martie 2016 – februarie 2017, în Carrefour Market, Cora, Metro, Mega Image, Shop & Go, Billa, Penny, Profi, la nivel naţional.

După volumul vânzărilor Cicom, depăşeşte firme ca Nestle sau Bety Ice, iar îngheţată UniQue, brand al producătorului târgoviştean, este prima în topul preferinţelor clienţilor.

Despre Cicom cititi si : Daniela Coman, managerul fabricii de înghețată Cicom, sotia fostului primar al Pietrariului, despre succesul unei afaceri

Daniela Coman – „Firma a fost fondată în 1993 de către soțul meu, împreună cu fratele lui. De aici și numele de Cicom, Cornel și Ionuț Coman. S-a întâmplat să rămână doar Cornel și a trebuit să luăm toată afacerea în primire. La început nu a fost înghețata, ci produse congelate și refrigerate la Pavcom.”

mai mult la : www.gazetadambovitei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.