Cornel Coman demisionează din Fundația Mișcarea Populară!

1
295

In exclusivitate pentru Soimul Dambovitean, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, ne-a anuntat ca va demisiona din Fundatia Miscarea Populara, in semn de solidaritate cu deputatul Florin Popescu!

“Eu am intrat in Fundatia Miscarea Populara in semn de apreciere si consideratie pentru Florin Popescu! Pentru ca stiu ce-a facut pentru judetul Dambovita si stiu ce fel de om este, care nu merita, nicidecum, sa i se intample ceea ce se i se intampla acum. Haideti sa fim seriosi, toate partidele si toti parlamentarii au dat cadouri electoratului! Eu imi aduc aminte cum PSD-ul distribuia mii de pui si sa nu fim ipocriti, sa-l stigmatizam si sa-l punem la zid pe Florin Popescu, pentru ca el chiar nu merita acest tratament. Si daca el nu mai este in Miscarea Populara, ma retrag si eu. Oricum, Florin Popescu a fost, este si va fi prietenul meu, indiferent de conjunctura”, ne-a marturisit primarul comunei Pietrari – Cornel Coman, membru PNL

mai mult la :
http://soimuldambovitean.ro/cornel-coman-demisioneaza-din-fundatia-miscarea-populara/

1 COMENTARIU

  1. Si daca Tutuianu ar face ceea ce a facut Popescu, cum ati proceda,v-ati inscrie in psd?se stie prea bine,stim cu totii ca dl.Popescu a ajutat primaria Pietrari,insa faptul ca acest ajutor a fost completat cu contracte incheiate intre firmele lui si primarie pentru efectuarea anumitor lucrari(chiar in totalitate)ma face sa cred ca ceva-i cusut cu ata alba.Daca un sef de consilliu ajuta comunitatile din judetul respectiv inseamna ca si-a facut datoria si nu trebuie sa-l urmam pe drumul lui catre alte formatiuni ,ci trebuie sa tinem cont de partidul care ne -a ajutat(pardon…care te-a ajutat,d-le primar)sa-ti pastrezi scaunul de mare edil.Un om politic isi respecta in primul rand partidul si ideologia acestuia,iar in al doilea rand electoratul care i-a oferit increderea.Apropo,d-le Primar,daca Popescu va fi gasit vinovat si ar primi o condamnare,ce faceti?il urmati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.