Cornel Coman contraataca : PRIMARUL DE LA PIETRARI DESPRE ADRIAN ȚUȚUIANU: ”S-A RĂZBUNAT POLITIC! SE CREDE PE MOȘIA LUI!”

0
280

Recent, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut declarații dure la adresa primarului comunei Pietrari, Cornel Coman. Liderul forului administrativ susține că edilul refuză să se preocupe de dotarea școlilor din localitate cu aparate frigorifice pentru păstrarea laptelui furnizat elevilor.

coman

”Îi atrag atenția domnului primar Coman că risă enorm în plan personal continuând să-și bată joc de școală. Vom face tot ceea ce depinde de noi ca, în 2016, , Cornel Coman să se întoarcă la înghețată și mici.”, a declarat Țuțuianu care îl acuză pe primar de nesimțire pentru că nu are bani să cumpere respectivele aparate frigorifice.

Edilul nu s-a coborât la nivelul acestuia și s-a abținut de la jigniri.Acesta a precizat că este preocupat de școală și de elevi, iar atitudinea lui Țuțuianu are un fond politic.

”Adrian Țuțuianu trebuie să ofere lapte de calitate, nu ca acum. E execrabil! Nu se gândește la sănătatea copiilor? Dar să vă spun eu de ce este el supărat. Sunt singurul primar din județ care are majoritate PNL în Consiliul Local și, ca o coincidență, tocmai ieri, când a făcut aceste afirmații, în ședința locală, am dat afară doi consilieri PNL care au trecut la PSD, conform OUG 45. S-a răzbunat politic. Este o grandomanie ceea cce face! Se crede pe moșia lui!”, a declarat Cornel Coman pentru o publicație locală.

Nu vrem să facem prea multe comentarii pe baza acestui subiect, dar ne vedem obligați să menționăm că în comuna Pietrari există un centru after school înființat recent, unde copiii primesc o masă caldă. Acest lucru ne face să credem că edilul nu este dezinteresat de soarta celor mici. În plus, atitudinea și jignirile lui Adrian Țuțuianu nu sunt demne de un om care ocupă o funcție atât de înaltă…

mai mult la  :  http://www.dambovitanews.ro/politic/6424-primarul-de-la-pietrari-despre-adrian-tutuianu-s-a-razbunat-politic-se-crede-pe-mosia-lui.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.