BREAKING NEWS. Cornel Coman a învins. I-a convins pe consilierii de la Pietrari! Vicele Gheorghe Neacşu a fost schimbat!

1
448

ccoman

Şedinţă furtunoasă, astăzi, la Primăria din Pietrari! Cornel Coman – edilul localităţii a reuşit să-şi ducă planul la îndeplinire, adică, l-a schimbat din funcţie pe viceprimarul Gheorghe Neacşu. Noul vice este Sorin Ciucioiu, de profesie muzicant.

Expunerea de motive deosebit de comică, pe care am publicat-o şi noi zilele trecute, a contat în ochii consilierilor de la Pietrari a căror activitate nu prea se observă, ţinând cont de faptul că în comună multe lucruri nu sunt puse la punct.


De pildă, aleşii care sunt preocupaţi mai mult de permutări cu iz politic ar fi trebuit să se implice pentru repararea microbuzul şcolar care zace stricat de o jumătate de an. Bieţii copii din satul Valea sau de pe Strâmba, cum numesc localnicii aşezarea, vin la şcoală pe jos cale de 6-7 km sau cu căruţa. Nici măcar drumul nu a fost reparat. Dar, deh,
mofturi gârlă la Primăria Pietrari!

http://incomod-media.ro/ziar/dambovita-abordarea-comica-convins-pe-consilierii-de-la-pietrari-vicele-neacsu-fost-schimbat/

1 COMENTARIU

  1. Nu pot da buzna cu aplauzele deoarece nu stim cine-i actualul vice,ce hram poarta si daca in afar’de muzicant (banuiesc ca nu de…manele,tobist sau tambalagiu)are si o alta …”inclinatie” ,una macar ,in…domeniu administrativ.Adica,asa mai pe intelesul meu,ce contine CV-ul acestui „muzicant” ,ce experienta are si cat de potrivit este pentru aceasta functie.Sa nu fim nevoiti sa gandim despre ” priceputii „consilieri ,….unu s’unu , ca in timpul votului dat pentru demiterea vicelui Neacsu ,au fost treji ,iar dupa o pauza de circa o ora au revenit la vot dar in stare de …”oboseala”,iar din acest motiv sa nu fi stiut pe cin’voteaza.
    Banuiesc ca dom’primar isi face putin timp liber si actualizeaza siteul primariei.Vad acolo ca apar oameni care nu mai sunt printre cei vii(Dumnezeu sa-l ierte pe cel care a fost Ionescu,un mare om de…omenie) motiv care ma face sa cred ca problema era a vicelui si nu s-a interesat ,fiind una din lipsurile acestuia.Acum,ca formatiunea este completa si pe gustul majoritatii consilierilor ,sa se treaca la rezolvarea problemelor comunitatii fara ca cetatenii sa creada ca neajunsurile se datorau fostului vice care….”dormea” in post.In cazul in care problemele raman in acelasi stadiu inseamna ca nu numa’vicele este vinovat ci si insusi primarul cu toata gasca din primarie.Deci,mare gije dom’primar,nu trebuie sa va jucati cu …increderea cetatenilor si ,de ce nu,a consilierilor ,se pot schimba brus si pot deveni adversari,si aici ma includ si eu,un simplu cetatean.
    Retineti , …v-am” mototolit” cand a fost cazul chiar aici pe acest forum .Cu toate ca …n-a avut niciun efect criticile mele ,insa as mai…face acelasi lucru cu mare drag daca imi dati ocazia.Stiu ca nu conteaza unul in plus sau minus ,insa ,uneori,cu o picatura poti umple…paharul.Asadar,stimate dom’primar, sa nu dati de inteles ca schimbarea vicelui este un act politic pentru ca-i cam cu cantec…situatiunea,si aici ma refer la d-astra,nu la mine,un cetatean de rand care l-a taxat pe Neacsu pentru c-a schimbat partidul ,s’inca cu …care,cu pesedeul meu „drag si iubit „,un partid format din mafiotii care au nenorocit Tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.