Corespondentul nostru de la Râu Alb: Petrecere speciala pentru doamne de 8 Martie

3
329

De 8 martie primaria comunei Râul Alb in colaborare cu liderii Consiliului Judetean organizeaza o mica petrecere pentru cateva dintre doamnele comunei.

Un lucru foarte frumos din partea domnului primar, Catalin Preda, Credem ca locatia va fii la Hanul Marului din comuna Gemenea…..

Cristina de la Râu Alb

surse foto :

PENSIUNEA HANUL MĂRULUI

PENSIUNEA HANUL MĂRULUI

sat Gemenea Brătuleşti
COM. VOINEŞTI, DÂMBOVIŢA

3 COMENTARII

  1. De ce pentru cateva doamne dintre „doamnele comunei”?,nu este ziua tuturor femeilor?sau numai cei din pd-l au femei?,hai sa fim seriosi si sa respectam toate femeile din Romania,indiferent ca sunt sotii de pedelisti,penelisti sau pesedisti,macar in aceasta zi sa respectam toate femeile din Romania care,de ce sa nu recunoastem,MERITA!.

    Rusine celor care fac diferente intre femei!!!

  2. la cate doamne si domnisoare sunt in comuna raul alb, i-ar trebui domnului primar foarte multi bani pentru a onora cu prezenta toate femeile..nu este vorba de culoare politica,oricum este bine venita aceasta petrecere si cu siguranta toate femeile comunei rau alb, vor primi din partea conducerii primariei o felicitare si un gand bun..inca o data felicitari domnului primar..are atitudine si stie ce este bine pt noi locuitorii comunei..in frunte cu domnia sa si comuna noastra a capatat culoare..orice padure are si uscaturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.