Contre pe net între Primaria Comunei Pietrari si un anonim care stie multe

0
299

Anonimul Din Pietrari : Vede ti că aveti in arhiva primăriei ( dacă stiti unde e) un proiect care se intitulează Centrul de sanatate si Siguranta populației care include comasarea celor două instituții poliție si cabinet medical intr o singura clădire care se vrea a fii in locul unde face ti târgul săptămânal. De ce nu l depuneti ptr finantare????

Primaria Comunei Pietrari Domnule anonim referitor la acest proiect si Curtea de Conturi a pus intrebarea de ce a fost realizat daca nu avea sursa de finantare? Pe ce masura sau axa credeti dumneavoastra ca se poate incadra?

Anonimul Din Pietrari : Sursa de finanțare se poate realiza dacă vă dați interesul. M ai aveți si Consiliul Județean. Din câte stiu eu d nul TUTUIANU v a promis marea cu sarea in campania electorală. Acum se vede această promisiune….si se vede din zare minciuni electorale….

Primaria Comunei Pietrari : Concluzia … nu exista nici un program european sau national pe care se poate incadra. finantarea nu se realizeaza …exista sau nu.
Anonimul Din Pietrari : Atunci susține ti proiectul din surse propri asa cum banuiesc că a ti facut achiziționarea mobilierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.