Consiliul judetean va finanta parohia Bărbuleţu. Parintele Mihai Bucurica a obtinut punctajul necesar pentru proiectul sau

0
303

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a semnat marţi 34 de contracte de finanţare cu parohiile din judeţ. Proiectul s-a desfăşurat de-a lungul a patru ani, a început în 2008 şi au fost acordaţi, în total, 50 de milioane de lei. Banii sunt destinaţi reabilitării dar şi consolidării bisericilor, fiecare parohie foloseşte banii aşa cum consideră.  

34 de parohii din judeţ au primit marţi finanţări din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.Aceasta este a şaptea tranşă de finanţări, programul începând în 2008. Prin acest program derulat de-a lungul a patru ani, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi-a respectat una dintre promisiunile făcute electoratului în 2008 şi a acordat finanţări parohiilor în fiecare an. În patru ani, fiecare localitate şi parohie a primit maxim un miliard de lei. Consiliul Judeţean Dâmboviţa primeşte proiecte şi asigură finanţarea lor în proporţie de 90%, restul de 10 procente se achită din fondurile parohiei. Banii sunt acordaţi în urma unor proiecte depuse şi fiecare parohie primeşte aceste fonduri într-un cont. Până acum 50 de milioane de lei s-au dus către 87 de localităţi, adică 226 de parohii. Două parohii din judeţ nu au primit finanţări deoarece proiectele depuse nu au îndeplinit punctajul necesar.

18.02.2011

comuna Bărbuleţu

Parohia Bărbuleţu

Preot: Bucurică Mihai

171.420

20.000

administrativă

Reprezentant legal

Valoarea totală a proiectului (lei)

Valoarea cererii de asociere (finanţare)

(lei)

Punctaj

Obiective

1

comuna Bărbuleţu

Parohia Bărbuleţu

Preot: Bucurică Mihai

171.420

20.000

72

Înfiinţare lăcaş de cult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.