Consiliul Judetean Dambovita comunicat : 14 Sep, ziua Sf. Cruci, locuitorii din Bărbuleţu au sărbătorit şi Ziua Comunei

1
284

Locuitorii din Bărbuleţu au sărbătorit şi Ziua Comunei, ocazie cu care

s-au bucurat de atracţiile din târg şi şi-au făcut proviziile pentru iarnă. Primarul Marian Alexe a menţionat, cu această ocazie, proiectele derulate în această perioadă, dintre care cele mai importante sunt investiţia pe Măsura 322 ce presupune, asfaltarea a 8 km de drumuri comunale, înfiinţarea unui after-school, reabilitarea căminului cultural, extinderea iluminatului public şi achiziţia unui buldoexcavator şi lucrarea de introducere a reţelei de alimentare cu apă – investiţie benefică şi pentru comunele învecinate, Râu Alb şi Pietrari.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD) l-a felicitat pe primar pentru activitatea sa în slujba comunităţii şi a urat locuitorilor din zonă multă sănătate, fericire şi La mulţi ani! Totodată, la Bărbuleţu, Florin Popescu a precizat: „La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), s-a încheiat săptămâna aceasta licitaţia pentru execuţia drumului judeţean denumit generic Subcarpatica, traseu ce străbate localităţile Cândeşti, Voineşti, Pietrari, Bărbuleţu, Râu Alb, Runcu, Fieni, Buciumeni, Bezdead şi limita cu Prahova. Dacă licitaţia nu va fi contestată, lucrările vor demara chiar în acest an, iar la anul, pe vremea aceasta, starea drumurilor din această parte a judeţului va fi mult mai bună”.

 

sursa :

https://www.cjd.ro/comunicate_de_presa/sarbatoarea_sfintei_cruci%202011

1 COMENTARIU

  1. Felicitari d-lui FLORIN POPESCU pentru faptul ca nu tine cont si nu discrimineaza niciun primar in ceea ce priveste investitiile .Am observat ca sprijinul a fost si este in continuare dat in mod egal fie comunelor cu primari pnl(cazul primariei Pietrari),fie a celor cu edili ai pdl-lui.Sper ca si la urmatoarele alegeri cetatenii vor gandi si vor pune in balanta inainte de vot modul un care dl.Presedinte s-a achitat in mod onorabil de problemele judetului si -l vor alege pentru un nou mandat in ciuda celor din opozitie care,pentru ai pata imaginea,folosesc metode nu chiar ortodoxe de al incrimina in afaceri ilegale.La acest capitol justitia trebuie sa-si spuna cuvantul ,nicidecum cei care fac acuzatii fara acoperire.

    MULT SUCCES !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.