Conflict deeschis intre directoarea scolii de la Râu Alb si Consiliul de Administraţie

1
266

Profesoara de limba şi literatura română, Onea Elena Claudia, titulară la şcoala din comuna Bărbuleţu, sat Gura Bărbuleţului a fost numită directoare la şcoala din comuna Râu Alb, deşi nu predă în unitatea de învăţământ respectivă şi nu are nici o legătură cu aceasta.

Părinţii elevilor de la Râu Alb sunt revoltaţi şi spun că directoarea nu îşi dă interesul pentru conducerea şcolii, iar între aceasta şi Consiliul de Administraţie a izbucnit şi un conflict deschis. Membrii consiliului (cei şapte membri: directoarea, două cadre didactice, doi reprezentanţi ai comitetului de părinţi, un reprezentant al primarului şi unul al Consiliului Local) s-au opus cu un vot de 5 la 1 transferării unui cadru didactic la şcoala din Râu Alb, însă transferul s-a realizat împotriva votului din Consiliul de Administratie.

sursa Dambovitanews.ro :

FRUMOASĂ, DAR MINCINOASĂ!!!… Vezi despre cine este vorba!

1 COMENTARIU

  1. As intreba … unde este”Romania bunului simt” cu care ne ..tot ameninta ..Antonescu (prin campaniile alea de ..ciordeala a puterii) ,liderul Partidului National Liberal ,partid care este in „concubinaj politic” cu psd-ul si formeaza gruparea usl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.