Comuna Pietrari sufera din cauza luptelor interne din PNL. Primarul Cornel Coman la cutite cu liderul PNL Dambovita, Gabriel Grozavu

1
244


Se pare ca actualul presedinte al PNL Dambovita, Gabriel Grozavu, nu a uitat anumite aspecte din lupta electorala care l-a propulsat in fruntea partidului.

Si, cand poate mai plateste polite. Unul dintre cei vizati, colegul sau de partid, primarul din Pietrari. In sedinta Consiliului Judetean de saptamana aceasta, executivul a propus repartizarea unei sume de 180 de mii de lei, din fondul de rezerva bugetara, la dispozitia autoritatilor locale pentru comuna Pietrari.
Alte 5 localitati figurau pe lista cu sume cuprinse intre 30 si 210 mii de lei.

Supriza, insa, liderul grupului PNL, Gabriel Grozavu, a propus diminuarea cu aproape 50 de procente a sumei acordate Pietrariului.

Desi propunerea lui Grozavu nu a trecut de vot, totusi, asta nu schimba cu nimic intentia acestuia. Nu putem sa nu ne intrebam daca liderul liberal nu plateste polite din lupta electorala care l-a propulsat in fruntea partidului, atunci cand primarul Pietrariului, Cornel Coman l-a sustinut cu toata forta pe contracandidatul lui Grozavu, deputatul Gabriel Plaiasu.

sursa :

Reglare de conturi… liberala

 

1 COMENTARIU

  1. Daca banii sunt pentru investitii si dupa cum am inteles diminuarea a fost de 50%, sigur ca afecteaza intreaga comuna ,iar daca banii sunt repartizati pentru asigurarea salariilor domnilor din primarie sau pentru „dansatoarele din buric” pe mine ca si pe multi altii nu” ma-;ne „intereseaza. Dom”primar ar trebui sa-si tina „nasul” in pozitia corespunzatoare a unui edil cu bun simt si educat ,nu in” sus” precum un „gangster comu…..st”.Daca colegii ,sefii pe linie de partid nu-i ajung la „nas”, noi ce sa spunem ,…nici gand.Probabil dom”presedinte pnl d-ta a simtit ca acest primar de Pietrari are intentia de a pleca din partid. Banuiesc ca din acest motiv este tratat asa cum dealtfel si merita nicidecum pentru faptul ca nu l-a sustinut la alegerile sefiei organizatiei pnl Dambovita .Nu cred ca presedintele , care este un om echilibrat si inzestrat cu calitatile unui adevarat liberal, isi permite sa se razbune pe cei care nu i-au fost alaturi sau pe cei care au devenit liberali …peste noapte,” liberali facuti la apelul bocancilor” sau pe „zburatori” (cei care migreaza din partid in partid).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.