COMUNA BĂRBULEȚU S-A SCHIMBAT LA FAȚĂ! Bugetul foarte mic a fost întregit prin accesarea fondurilor europene nerambursabile

0
235

La Bărbulețu s-a încheiat acum, la început de iulie 2013, proiectul integrat de investiție, finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Măsura 322.

Valoarea totală a investiției depășește 2,3 milioane de euro și a fost finalizată cu succes.

În cadrul acestui proiect, s-au realizat la Bărbulețu un centru after school, s-au asfaltat 7,2 km de drumuri comunale, s-a înființat rețea de iluminat public modernă pe o distanță de 7,2 kilometri, s- reabilitat căminul cultural Gura Bărbulețului, s-au construit două poduri și a fost achiziționat un buldoescavator.

Primarul Marian Alexe a mulțumit conducerii Consiliului Județean pentru sprijinul acordat în vederea finalizării în bune condiții a acestui proiect, care a demarat în anul 2007, iar președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, le-a recomandat edililor din Dâmbovița să urmeze exemplul Burbulețului și să gândească investiții pe termen lung și finanțate din fonduri europene nerambursabile.

http://incomod-media.ro/ziar/comuna-barbuletu-s-a-schimbat-la-fata-bugetul-foarte-mic-a-fost-intregit-prin-accesarea-fondurilor-europene-nerambursabile/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.