Comuna Barbuletu, o comuna curata. Bravo ! primarului Marian Alexe !

1
285

Comuna Barbuletu, o comuna curata.

Astazi , Marti 13 Septembrie , a fost ziua in care trec gunoierii sa ia gunoiul din comuna Barbuletu. Toate casele avea puse, frumos in ordine pubelele de gunoi, date de primarie, in fata portii.
Bravo, si locuitorilor si primariei.
Serviciul de ridicare a resturilor menajere, saptaminal, in fiecare Marti, rezolva multe din problemele de igiena si curatenie a locuitorilor comunei.
Multi se vor plinge ca e prea scump, 8 lei pe luna, dar tot pe aceiasi îi gasesti la bufetul satului, consumînd trei – patru beri zilnic, care tot 8 lei fac ….  Deci despre ce vorbim ?

Taxa de habitat obligatorie si platita automat prin facturile Electrica Muntenia, precum si eforturile primarului din comuna Barbuletu au facut din comuna Barbuletu una din cele mai curate comune de pe valea Raului Alb.

Vom reveni cu fotografii si reportaj de la fata locului ….

redactia

1 COMENTARIU

  1. mda!comuna Pietrari la fel de curata ,mare si incapatoare are sediul,ca na, femei de serviciu are si popandai cu gramada care fac mizerie.Prin comuna aceiasi atmosfera .E bine ca PIETRARI are o parte buna si frumoasa ,iar cealalta ascunsa si numai bine cunoscuta de cei care stiu cum se impotmolesc prin noroaie.Asteptam momentul cu promisiunile ca acum vreo patru ani cand au curs exact ca garla cand vine potopul:excursii pe gratis ,mai un banisor primit asa …pe ascuns,pachetele ,maruntisuri daca ar da si de data asta am fi multumiti ,pe timpul asta schilodit de criza totul este bine primit si cu efect pozitiv pentru cei care-l practica.E la moda si se poarta in timurile noastre de toti care practica politica POMENILOR in frumoasa ROMANIE,dar pacat ca romanul se intalneste cu astfel de oferte cam…rar ,”bine ar fi sa se faca alegeri pe fiecare an”
    Hai sa auzim de oferte ca de voturi avem noi grija!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.