Comuna Barbuletu da piept cu austeritatea

0
224

Județul Dâmbovița, ca întreaga Românie, trece printr-o criză fără precedent, iar comuna Bărbulețu nu face nici ea excepție, cu toate că este situată într-un cadru natural favorabil practicării agriculturii, cu accent pe pomicultură și creșterea animalelor.

Conducerea primăriei a reușit, în colaborare cu Consiliul Local , să acorde prioritate unui punct deosebit de important din viața românilor, precum infrastructura, după cum menționează viceprimarul Benone Popescu.

Ne referim la asfaltarea și pietruirea drumurilor comunale. Prin HG 577, sunt prevăzute și lucrări la alimentarea cu apă și canalizare. În plan social, colectarea taxelor s-a efectuat bine, 80%, iar ajutoarele pentru cele 50 de persoane asistate au fost plătite. Un nou sediu administrativ, foarte necesar, este în curs de realizare în clădirea căminului cultural, aflată în reabilitare. Unitățile din învățământul preuniversitar sunt în atenția autorităților, cele mai complexe lucrări fiind realizate la școlile din Bărbulețu și Cetățuia.

 

Comuna Barbuletu da piept cu austeritatea :: Jurnal de Dambovita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.