COD GALBEN ÎN DÂMBOVIŢA. Va ninge si va burnita pe valea Râului Alb

3
293

Judeţul Dâmboviţa a primit o avertizare meteo Cod galben de ceaţă şi burniţă. Reprezentanţii I.S.U Dâmboviţa anunţă că astăzi, între orele 11 şi 18, vizibilitatea pe drumurile din judeţ va scădea sub 100 de metri. De asemenea, astăzi, se va instala burniţa.

Meteorologii anunţă că de mâine vremea se va schimba în rău. vor scădea simţitor, apar precipitaţiile, iar spre sfârşitul săptămânii, la munte, va ninge.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să utilizeze luminile de întâlnire şi ceaţă pe toate categoriile de drumuri, să se deplaseze cu viteză redusă, să evite efectuarea depăşirilor, care în asemenea condiţii meteo-rutiere se dovedesc extrem de periculoase şi să mărească distanţa de siguranţă dintre vehicule pentru a evita implicarea în evenimente rutiere nedorite.

sursa : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/COD_GALBEN_IN_DAMBOVITA_0_410959220.html

3 COMENTARII

 1. Unde ai vazut ca e ceata si burnita pe valea Raului Alb?? Te-ai uitat cumva pe poza din dreapta pe care o numesti LIVE WEBCAM ????Macar sa iei stririle de pe o sursa de incredere…. Apropo ….asta cu LIVE WEBCAM sa pui o poza e tare….

 2. D-le Alin,

  Multumim pentru remarci.
  In acel spatiu va fi pusa imaginea provenind de la primul WEBCAM de la Gura Barbuletu.

  Se lucreaza la acest proiect.

  Va propunem sa ne trimiteti dvs. imagini actualizate de la Râul Alb.
  Le vom publica cu placere.

  Cu stima,

  redactia

  http://www.RauALb.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.