Ciobăneştii româneşti mioritici „de Leaota”, de vînzare la Barbuletu

0
267

Femele 5 saptamani de vanzare+parintii   , sursa :  Pica Romeo

cititi si :

Inspectorul Pică şi ciobăneştii româneşti mioritici „de Leaota

Pasiunea pentru câini s-a înfiripat în sufletul lui Romeo Pică dinainte să împlinească 2 ani. Inspectorul de urbanism Romeo Pică, funcţionar public la Primăria Bărbuleţu, este cel mai important crescător de câini din Dâmboviţa şi câştigător a numeroase concursuri.

“Mama fiind educatoare în comună, la 3 ani, m-a luat la grădiniţă. După prima pauză, am venit în clasă cu un căţel în braţe. Cam aşa am început eu să cresc câini… Tata avea în curte un ciobănesc german, Fabian. Nu-mi plăcea că era blând şi prietenos cu străinii, aşa că aduceam acasă căţei ciobăneşti (carpatini, corbi), cum erau ei în zona noastră, la ciobani, destul de mari, cu osatură puternică, bot gros, cap mare, buni de pază”, ne povesteşte Romeo Pică. Influenţat de părinţi, a renunţat la visul său de a deveni medic veterinar şi a ales să urmeze Facultatea de Ingineria Mediului şi să profeseze ca inspector de Urbanism la Primăria Bărbuleţu. Cu vreo 10 ani în urmă, soarta l-a purtat pe Romeo Pică în curtea unui crescător de câini ciobăneşti româneşti mioritici şi s-a pornit în sufletul său un mecanism care nu a mai putut fi oprit.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/targoviste/inspectorul-pica-ciobanestii-romanesti-mioritici-de-leaota-1_50ad06387c42d5a6638daee9/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.