Cinci sute de familii din comuna Râu Alb, judeţul Dâmboviţa, riscă să rămână izolate

1
297

Cinci sute de familii din comuna Râu Alb, judeţul Dâmboviţa, riscă să rămână izolate după ce singurul drum de acces s-a rupt din cauza unei alunecări de teren. Pământul a luat-o la vale în urma ploilor din ultimele zile provocând ruperea unei porţiuni a drumului judeţean 712 A. Locuitorii din Râu Alb se tem ca ploile din următoarele zile să nu afecteze şi mai tare starea drumului judeţean 712 A, singura cale de acces în comună.

"Trebuie luate măsuri urgente pentru remedierea acestei porţiuni de drum. Pentru că mai sunt şi oameni care fac naveta la Târgvişte la serviciu", a declarat Constantin Tudor, viceprimar comuna Râu Alb.

Ploile îi neliniştesc şi pe locuitorii din comuna Tătărani. 20 de familii nu au somn de când albia râului Dâmboviţa s-a apropiat, la mai puţin de 50 de metri de gospodăriile lor.

Probleme sunt însă şi în oraş. În Târgovişte, o ploaie de câteva zeci de minute a inundat pasajul de la ieşirea spre Drumul Naţional 72 A, Târgovişte Câmpulung.
…. http://www.realitatea.net/

1 COMENTARIU

  1. CAT DE MULT MA BUCURA FAPTUL CA IN SF SI COM.UNDE M-AM NASCUT SI CU DRAG AM COPILARIT A REUSIT SA FACA UN SIT DE SOCIALIZARE. CINSTE D-MNULUI PRIMAR AL COMUNEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.