Chiar, sunt incompatibili? Cică Mănescu ar face şi pe profesorul după ora 14.00, pe la Pietrari

0
233

E campanie electorală, iar loviturile sunt mai multe faţă de alte perioade. De la o vreme, observ că tinerii numiţi de PSD pe funcţii în structurile sportive locale sunt luaţi la mărunţit. Uneori pe bună dreptate, alteori nu, cert e că se plesneşte binişor în Claudiu Mănescu şi Bogdan Manole. Nici noi nu i-am ocolit atunci când a fost cazul, pentru că fac greşeli. Sunt nerodaţi pentru asemenea funcţii, nu au nici experienţă şi nici potenţă, în schimb nici nu sunt aşa de nepricepuţi pe cât îi fac unii.

IMG_3846

Spre exemplu, am citit undeva că şeful Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa ar fi bănuit de incompatibilitate. Cică Mănescu ar face şi pe profesorul după ora 14.00, pe la Pietrari. Chiar merită solicitat un răspuns din partea Agenţiei Naţionale de Integritate, însă sesizările ar trebui extinse.

La fel o fi şi în cazul lui Claudiu Mănescu, el mai face şi naveta de la Gemenea la Târgovişte, apoi la Pietrari, dar nu-i bai. Am văzut că are vreo două maşini de serviciu, parcă şi şofer, merită omul.

mai mult la :   http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–chiar-sunt-imcompatibili,26022.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.