Chiar ! Ce se mai aude in scandalul dezvaluirilor facute de Curtea de Conturi la primaria Pietrari

0
269

Degradările apărute după finalizarea investiţiei „Amenajare şi regularizare Pârâu Râul Alb”, nu l-au enervat atât de tare pe edilul şef al comunei Pietrari, Cornel Coman, cât l-au supărat măsurătorile făcute în teren de inspectorul Camerei de Conturi Dâmboviţa. „Ei când au venit în control, lucrarea se finalizase de o lună-două. Eu nu stau toată ziua pe canal ca să văd. Astea se văd pe o perioadă de 6 luni – un an, se constituie o comisie şi se anunţă pentru că ei au garanţie de doi ani pe care trebuie s-o respecte. Dna (n. red.: de la Curtea de Conturi) când a venit în control a spus «hai să mergem pe canal să vedem investiţia că sunt nişte degradări». Eu i-am răspuns «staţi dna că eu nu dorm pe canal să-mi dau seama ce se întâmplă în fiecare zi». Nu este nici o problemă, deficienţele le-am consemnat şi s-au remediat”, a punctat primarul liberal Coman….

Sursa : jurnaldedambovita.artpress.ro

cititi si

Primarul Cornel Coman, viceprimarul şi secretarul din Pietrari şi-au acordat prime de milioane lei pentru „condiţii vătămătoare” şi „spor de dificultate” ❚ Stimulente pentru hrană şi bani de haine de peste 525 milioane lei vechi pentru funcţionarii publici din Pietrari, plus 140 milioane lei vechi pentru personalul contractual ❚ Primarul Cornel Coman ne-a declarat că stimulentele şi sporurile acordate în 2010 sunt o „moştenire” din 2005 de pe urma Contractului Colectiv de Muncă ❚ Curtea de Conturi insistă pentru anularea acestor sporuri ilegale care au devenit o modă în administraţia publică

Revenim, aşa cum am promis, cu o nouă „rundă” de nereguli descoperite de reprezentanţii unei importante instituţii de control a statului la Primăria Pietrari. Documentele rezultate în urma auditului financiar asupra conturilor de execuţie bugetară pe anul 2010 făcut în 2011 de Curtea de Conturi la Primăria Pietrari scot în evidenţă un… adevărat „trai pe vătrai” la această unitate administrativ- teritorială comunală. Stimulente zilnice de hrană, bani de haine, ambele reunite sub denumirea de drepturi de protecţie socială, de peste 525 milioane lei vechi au fost primite şi sunt date în continuare salariaţilor primăriei, deşi acestea sunt considerate „cheltuieli necuvenite” de către inspectorii fiscali şi consemnate ca atare în raportul de audit al Camerei de Conturi Dâmboviţa.

sursa Jurnalul de Dambovita :

Trai pe vătrai cu ilegalități la Primăria Pietrari

mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.