Cetatenii de pe valea Râului Alb mergeau la Voinesti sa-si plateasca darile la fisc. Acu’ vor merge la Targoviste

0
291

Pentru ca se desfinteaza sectia Fiscului de la Voinesti , acum toti locuitorii de la Barbuletu, Räu Alb si Pietrari vor trebuii sa mearga la Târgoviste.

Haos în finanţe! Făcând parte din planul naţional de reorganizare, 4 administraţii fiscale din Dâmboviţa se închid, iar personalul contractual va rămâne pe drumuri ❚ Afectate de marea restructurare portocalie vor fi unităţile fiscale Târgovişte 2, Băleni, Voineşti şi Fieni ❚ Şi lucrurile nu se vor opri aici! Odată începută, restructurarea va cuprinde şi contribuabilii mijlocii – evidenţa şi depunerea declaraţiilor se vor comasa pe 2-3-4 judeţe, iar urmărirea silită cade în sarcina unui birou de colectare judeţean

Patru administraţii financiare din judeţ urmează să dispară din structura organizatorică a Fiscului. Acestea vor fi comasate, iar personalul contractual va pleca acasă. Afectate de restructurarea dictată de la centru vor fi administraţiile fiscale Târgovişte 2, care include comunele limitrofe Băleni şi Voineşti, care trec la Administraţia Financiară a Municipiului Târgovi şte, dar şi Fieniul care merge la unitatea fiscală de la Pucioasa.

[citeşte tot…]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.