Ce se mai stie despre asta: Fabrica de panificatie in localitatea Pietrari ?

1
293

( ar trebui ca lucrarea sa fie finalizata in acest an )

In localitatea Pietrari (judetul Dambovita) a fost autorizata constructia unei fabrici (pentru produse de panificatie) si a unui imobil de birouri (P+M). Obiectivul va avea o suprafata construita de aproximativ 1.200 mp. In vederea realizarii proiectului, beneficiarul doreste primirea unor oferte pentru urmatoarele materiale si subansambluri constructive: caramida, otel-beton, panouri termoizolante si instalatii etc.

Deocamdata, societatea care se va ocupa de lucrarile de antreprenoriat nu a fost desemnata. Lucrarile de constructie vor fi incepute in luna aprilie a.c., termenul pentru definitivare fiind stabilit pentru sfarsitul anului 2011.

DAMBOVITA: Fabrica de panificatie in localitatea Pietrari

despre asta puteti citi si aici :

La Pietrari: Investitie privata de 600.000 euro (arhiva 2010)


Primarul Cornel Coman de la Pietrari

La Pietrari este in curs de amenajare o fabrica de produse de panificatie, unde vor fi infiintate pana la 15 locuri de munca. Cornel Coman, primarul comunei, a precizat ca este o investitie privata, in valoare de 600.000 euro, finantata din fonduri europene si prin contributia proprietarului.

“Avem toata deschiderea si sustinem asemenea initiative, care, in timp, vor aduce bunastarea. Urmeaza sa demareze o alta investitie importanta, anume construirea unui depozit de fructe si sper ca, in perioada urmatoare, sa se amenajeze si una sau doua pensiuni”, a spus primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.

Investitie privata de 600.000 euro la Pietrari

1 COMENTARIU

 1. daca banii vin de la guvern ,adica de la stat , se pot fac asemenea investitii pentru ca asa cum se stie, cu statul se fac …..afacerile!

  ps.
  suntem …..”satui”de aceste afaceri cu statul!,adica cu noi insine!,pacaliti pe mana noastra!
  jos mafia din primarii,guvern…..etc,etc….!!
  jos afacerile cu beneficii pentru anumiti mafioti!

  respect si stima pentru cei care merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.