Ce crede Cornel Coman, primarul liberal al comunei Pietrari despre alegerea primarilor din primul tur

1
293


Cornel Coman, primarul liberal al comunei Pietrari, a explicat: „Dacă nu se schimbă nimic în ceea ce privește sistemul de vot, PNL va avea candidați în toate localitățile din Dâmbovița.

Dacă se aprobă modificări, situația va fi discutabilă pentru că tuturor cred că li se pare corect să găsim formule de negociere de așa natură, încât, în această alianță, să ne fie favorabile atât nouă, cât și PSD. Cred că modificarea, în procent de 99%, va trece…”

Si chiar a trecut….

În condițiile în care majoritatea parlamentară va adopta proiectul de lege, liberalii nu exclud varianta ca PNL și PSD să aibă candidați comuni în majoritatea localităților dâmbovițene pentru a asigura succesul USL în alegerile locale.

Asa ca sa vedem, ce va alege primarul Pietrariului, Cornel Coman, in USL, sau mai bine fara....

http://jurnaldedambovita.artpress.ro/l

1 COMENTARIU

  1. Asa cum am mai spus ,dl. PRIMAR nu este un” national liberal pur sange” ,ci mai degraba un liberal democrat .De fapt adevaratii liberali nu se mai gasesc in proportie foarte mare.Cei care se declara liberali sunt niste profitori care urmaresc numai beneficii,nimic altceva.Adevaratii liberali stau in umbra si urmaresc activitatea acestor” vinitici liberali”.Acestia nu -si pot spune punctul de vedere si nu pot lua decizii conform platformei liberale deoarece cei din urma au indoctrinata platforma democrat liberala sau democrat sociala . Prin urmare dl. EDIL nu prea stie in ce directie …politica sa … ..mearga!

    PS.
    DACA LIBERALISMUL NU ERA DISTRUS DE ACESTI……..” VINITICI LIBERALI” ,ACEASTA RUSI-(de la rusine)-UNIUNE -SOCIAL-LIBERALA NU SE FORMA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.