Caz real sau linsaj mediatic ? ONEA CLAUDIA, DIRECTOAREA ŞCOLII DE LA BĂRBULEŢU DĂ CONTRACTE CONTRA ŞPAGĂ!!!

0
225

Caz fără precedent în învăţământul dâmboviţean! Directoarea Şcolii Gimnaziale de la Gura Bărbuleţului, Onea Claudia, acordă contractul de prestări servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare doar dacă i se oferă şpagă.

Deşi la unitatea de învăţământ s-au depus mai multe oferte deoarece contractul încheiat cu I.I. Ozana Robu expiră în data de 04.04.2014, Onea Claudia nu a ţinut cont de niciuna dintre acestea şi a atribuit contractul pentru servicii D.D.D. aceleiaşi firme contra unei mite de 1000 ron.

Contractul cu I.I. Ozana Robu a fost încheiat în data de 04.04.2013 pentru o valoare de 3100 ron/an șsi expira la 04.04.2014. În cursul lunii februarie a acestui an, mai multe firme au depus oferte la unitatea de învăţământ, însă “şpăgara” Onea Claudia, pentru a părea că totul este corect din punct de vedere legal, a divulgat preţurile din ofertele companiilor concurente.

Drept urmare, Ozana Robu a venit cu o nouă ofertă de 2500 ron/an, cu 600 ron mai puţin decât în anul precedent, în condiţiile în care toate preţurile au explodat.CURIOS!!! cum de anul acesta poate presta serviciile D.D.D. la acest tarif, iar anul trecut nu a putut…

În data de 20.02.2014, cu aproape două luni înainte de expirarea contractului şcolii cu I.I. Ozana Robu, o altă firmă a depus o ofertă pentru acest tip de servicii înregistrată cu numărul 112/20.02.2014. Cu toate că această firmă a dat oferta cea mai bună, de numai 2000 ron/an, directoarea infractoare a anunţat că a atribuit deja contractul în data de 12.02.2014 şi că oferta de la noua societate a venit prea târziu.

ONEA CLAUDIA, DIRECTOAREA ŞCOLII DE LA BĂRBULEŢU DĂ CONTRACTE CONTRA ŞPAGĂ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.