CASA TRADITIONALA munteneasca refacuta si gradina cu pomi fructiferi

0
388

Casa din satul Pietrari, comuna Pietrari a fost construita la sfarsitul secolului XIX in specificul arhitecturii de la acea vreme, adica o structura din stejar si paretii din paianta, cu ferestre micute si zabrelite, camere putin inalte si care ofera caldura iarna si racoare vara. Alaturi de aceasta casa traditionala s-a construit o pivnita din piatra de rau si pe care se afla o camera cu o soba de ceramica si o terasa cu vedere in gradina proprie. Deasupra acesteia este o alta camera cu vedere spre muntele Leota din masivul Bucegi. Aceesul se face printr-o scara de lemn exterioara frumos ornata.

Pietrari, judet Dambovita Adaugat La 21:52, 16 martie 2016, Numar anunt: 67072508

Pret : 40 000 €

Tel: 0721 137 373


Casa batraneasca a fost refacuta, consolidata si cuprinde o prispa de 10 m lungime, doua camere, un antreu, o baie, o magazie spatioasa si in continuarea acesteia o incapere pentru depozitatul lemnelor. Camerele au sobe si sunt fiecare de cca 12 mp. Deasupra acestora exista un pod spatios, util pentru depozit, accesul la acesta se poate face din antreul casei. In magazia de peste 20 mp, refacuta, se pot depune utilajele si sculele de gradinarit. Deasupra acesteia se afla un alt pod util ca spatiu de depozitare. Alaturi exista un foisor si o piatra de moara autentica care poate reprezenta un refugiu si un spatiu de odihna. Acesta ansamblu se gaseste in mijlocul unei gradini de peste o 100 de pomi fructiferi: meri, peri, ciresi, visini, gutui, pruni, nuci si tufe de zmeura. Intrarea la aceasta proprietate se face printr-o alee de la drumul comunal care este asfaltat si care conduce la Primaria comunei Pietrari, la o distanta de 5 minute de mers pe jos. Propritatea se afla in vatra satului dar fiind inconjurata de gradini reprezinta o oaza de liniste, aer curat si o priveliste placuta si relaxanta. Casa este alimentata cu apa de la un put de 15 m adancime si printr-un hidrofor este adusa la bucatarie si la baie. Apa calda este data de la un boiler de 60 l. Apa este de rece si proaspata, de foarte buna calitate, certificata metrologic.
Casa si gradina au o suprafata de 2500 mp.

 

sursa :  http://olx.ro/oferta/casa-traditionala-munteneasca-refacuta-si-gradina-cu-pomi-fructiferi-ID4xqCE.html#274751208e

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.