Buldoexcavator achiziționat cu fonduri europene la Pietrari …

0
281


Marti, 10 iunie, in comuna Pietrari, reprezentanti ai Grupului de actiune locala Valea Ialomitei au taiat panglica la finalizarea unui proiect pentru achizitia unui buldoexcavator atat de necesar celor din aceasta zona cu numeroase probleme in timpul conditiilor meteo nefavorabile.
Alaturi de primarul comunei, Coman Cornel s-a aflat directorul executiv al GAL Ialomita, Gheorghe Ana si presedintele PNL Dambovita, Mihai Volintiru.

Coman Cornel, primarul comunei Pietrari:
Va informam de achizitia unui buldoexcavator care era necesar pentru comunitatea locala, stiti ca in comuna Pietrari au fost probleme cu inundatiile si deszapezirile, era un lucru vital, am reusit sa facem aceasta achizitie cu fonduri europene, este vorba de masura 322 care a functionat cu un  un Grup de Actiune  locala, urmeza ca in doua saptamani  sa facem si plata, apoi sa primim banii din fondurile europene si sa reintregim creditul pe care l-am luat de la CEC. Costul a fost de 380.000 lei noi. Fondurile europene se acceseaza numai daca ai bani, comunitatea noastra nu a avut bani si am fost nevoiti sa facem un credit.
Mai avem inca trei proiecte in dezvoltare pe GAL, in privat, pe care speram sa le ducem la final, doua dintre ele sunt intr-o faza extraordinar de avansata. Pe administratie publica mai avem pe masura 313 un -Centru de informare turistica, dar suntem putin blocati datorita cofinantarii. Si mai avem inca un proiect pe masura 322 D, faza in care suntem acum este cea a intocmirii caietului de sarcini pentru licitatii, speram ca intr-o luna sa se scoata la licitatie, si undeva in august-septembrie sa derulam lucrarea in care avem de facut 8 km de drum si 2 poduri in satul Valea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.