Breaking news. PRIMARUL DE LA BĂRBULEȚU, LA UN PAS SĂ-ȘI DEA DEMISIA! Edilul este nemulțumit că bugetul comunei nu este consolidat pe criterii reale

3
287

Problema este veche și, chiar dacă primarul Marian Alexe a tras semnale de alarmă la toate autoritățile statului, nu a reușit să-i pună capăt. Practic, în ultimii patru ani, alocările financiare din partea Finanțelor Publice se determină pe baza unui număr inexact de locuitori, motiv pentru care bugetul localității a fost micșorat de la an la an.

Conform datelor parțiale ale recensământului din 2011, comuna Bărbulețu are 2.326 de locuitori. În schimb, când se aplică formula de calcul pentru împărțirea fondurilor, se ”bifează” doar 1.521. Asta în condițiile în care pe listele electorale permanente apar 1.926 de cetățeni cu drept de vot! Ceva de genul fiecare statistică cu oamenii ei!

Primarul Alexe încearcă de patru ani de zile să reglementeze această inadvertență, însă degeaba. Anul acesta, situația s-a agravat și mai mult, în sensul că alocările financiare au ajuns la 138.000 de mii de lei, față de 986.000 de mii de lei cât a primit comuna în 2009.

Edilul ne-a declarat că efectiv este prins de mâini și de picioare. Are de achitat bani pentru proiectele europene în derulare, bani pe care-i va recupera de la Uniunea Europeană, însă peste câteva luni, ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate din bugetul comunei va fi blocat.

Din acest motiv, Marian Alexe se gândește să-și dea demisia pentru că nu are fonduri să mai realizeze nimic în comună, iar lui nu-i place să meargă degeaba la primărie.

sursa :
…  http://incomod-media.ro/ziar/primarul-de-la-barbuletu-la-un-pas-sa-si-dea-demisia-edilul-este-nemultumit-ca-bugetul-comunei-nu-este-consolidat-pe-criterii-reale/

3 COMENTARII

  1. D-le Primar,stiti prea bine ca sunt un fan si chiar apreciez activitatea dumneavoastra insa,inainte de a face cateva referiri ,v-as ruga daca se poate sa ma lamuriti de ce sunteti atat de ravasit,sifonat a se intelege,v-au alergat cumva uselisti cu bani pentru reteaua de apa si d-astra ati fugit?.Trecand peste aceasta mica gluma as dori sa va reamintesc ca raul este deja pornit asupra primarilor pdl.Era de asteptat ca acest grup de incompetenti sa aibe un comportament nociv,zic eu,asupra administratiilor locale si a cetatenilor.Planul lor nu era acela de a pune in aplicare asa zisele promisiuni printre care crearea de locuri de munca,cresterea salariilor si pensiilor,deci cu alte cuvinte el,acest usl,venea cu mirodenii,lapte si miere.Deh,,nu a fost asa pentru ca scopul lor a fost un altul,acela de a pune ghearele,acele gheare nespalate zic eu,pe putere pentru ca ei ,ciorditorii de altadata care erau sub alte umbrele(fsn,pdsr etc)care au jagmanit Tara,sa-si intre din nou in mana si sa-si continue ceea ce au practicat in anii cand au mai fost pe la carma Tarii.Este inadmisibil ca acest schilod guvern sustinut de apreciabilii adormiti din parlament sa adopte o politica stramba atat pe plan intern cat si extern.Spun acest lucru deoarece se vad rezultatele dezastruase din cam toate domeniile,sistemul de sanatate este la pamant,locurile de munca sunt in cadere libera,pensii si salarii de mizerie ,iar eii isi fac privilegii prin legi adoptate numai pentru si interesul lor politic.Mai grav ,prin politica lor alterata,au zugravit imaginea Tarii pe plan extern intr/o culoare neagra,zic eu,atat cu atacuri nefondate la adresa unor lideri politici europeni cat si prin faptul ca se incalca flagrant statul de drept.Prin urmare,Romania a avut deja un esec privind intrarea in spatiul Schengen si de aici urmeaza o multime de dezavantaje aduse statului ,cetatenilor romani.Ingamfarea acestor incepatori politici o sa aduca numai pierderi pe plan extern,iar in cel intern se vad deja urmele,saracia este la ea acasa intretinuta de noul incompetent guvern.

  2. daia s-a stricat asfaltul pus de 3 luni, de bine ce au fost facute lucrarile si receptionate. FELICITARI D. PRIMAR-barman pentru activitatea prospera si infloritoare reflectata in santurile si rigolele de scurgere pline de noroi, in drumurile EXTRAORDINARE pe care le-ati asfaltat sau le-ati reconditionat, pentru prostimea care voteaza la fiecare 4 ani. Ca sunteti dv. candidatul sau altul tot aia e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.