Breaking news. Pietrari – Necaz mare, ieri de 1 decembrie. Casa arsa din temelii la Pietrari

0
278


Doi bătrâni din comuna Pietrari, în ajunul sărbătorilor, vor pleca în grija uneia dintre fete la București ❚ Încercând să ardă niște frunze, vâlvătaia s-a întins la grajd și la căsuța în întregime din lemn ❚ Intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă, din cauza drumului foarte îngust și abrupt

Necaz mare s-a abătut peste doi bătrâni din localitatea Pietrari! Casa în care își duceau bătrânețile a fost mistuită din temelii de un incendiu puternic. Femeia spune că focul a pornit de la câteva frunze pe care încerca să le ardă în apropierea casei. Flăcările s-au extins cu repeziciune la grajd și apoi la casa care era din lemn. Pompierii au ajuns cu greu la casa lor din cauza drumului foarte îngust și abrupt, intervenția promptă a acestora făcând ca flăcările să nu se extindă totuși și la pădurea din apropiere.

Imediat cum s-a dat alarma, toți vecinii au sărit în ajutor, însă focul a înghițit imediat căsuța din lemn. Pompierii s-au luptat cu vâlvătaia mai bine de două ore, împiedicând extinderea flăcărilor. În ajunul sărbătorilor de iarnă cei doi bătrâni vor ajunge în grija uneia dintre fete care locuiește la București. Vecinii spun însă că-i vor ajuta cu ce se poate să-și refacă locuința.

Pietrari – Necaz mare, ieri de 1 decembrie

Casa in care-si duceau batranetile, mistuita de flacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.