Breaking news ! Mare sarbatoare la Barbuletu (Actualitate)

0
261

Cetatenii din Barbuletu au participat in numar foarte mare la targul si serbarea devenite traditionale in Ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Bunici cu nepoteii de mana, tineri si oameni in putere au venit sa-si sustina primarul, pe Marian Alexe si pe presedintele Florin Popescu, “un mare prieten al comunei”.

Au mai fost in mijlocul lor europarlamentarul PDL Oana Antonescu,  Marin Antonescu – administratorul judetului, alti membri importanti ai PDL Dambovita.

Primarul Marian Alexe le-a amintit cetatenilor din Barbuletu cum au “pornit impreuna, in 2005, aproape de la zero”, cum proiectele au prins viata si cu cata munca promisiunile au devenit realitate. In mandatul 2008-2012, comuna Barbuletu s-a dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene si cu bani de la Guvernul Romaniei, valoarea totala a proiectelor depasind 4,5 milioane de euro. Se construisete centru after-school, este reabilitat Caminul Cultural Gura Barbuletu, vor fi asfaltate drumuri in lumgime de opt kilometri si se lucreaza la reteaua de apa. “Am promis, acum patru ani, ca vom face lucruri bune si ne-am tinut de cuvant, a spus si presedintele Florin Popescu. Am realizat multe impreuna cu harnicul primar Marian Alexe, dar nu am terminat”. Presedintele Florin Popescu a vorbit cetatenilor si despre proiectele pentru mandatul viitor, intre care executarea, in parteneriat cu consiliile locale, de lucrari de cadastru gratuit, pentru toti proprietarii din Dambovita.

sursa :

Mare sarbatoare la Barbuletu (Actualitate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.