Breaking news. Incendiu la Bărbuleţu, în a doua zi de Crăciun

0
100

O familie din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu nu a avut parte de un Crăciun prea fericit anul acesta. Ieri, un incendiu puternic le-a mistuit fânarul pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la o afumătoare, însă nu este exclusă nici varianta unui coş de fum defect.

Intervenţia pompierilor dâmboviţeni a fost destul de dificilă, din cauza drumului greu accesibil. Aceştia au lucrat mai bine de o oră pentru a lichida incendiul, care ameninţa şi animalele din grajd. Localnicii le-au sărit şi ei în ajutor proprietarilor şi au aruncat şi ei găleţi de apă. Pentru a evita evenimentele de acest gen, pompierii ne îndeamnă să nu lăsăm focul nesupravegheat şi mai ales, să curăţăm coşul de fum periodic.

Luni – 26 decembrie, la ora 09:56, pompierii de la Garda Voineşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case din comuna Bărbuleţu. Din cercetările efecuate, se pare că jarul sau scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile au fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca.120mp şi cca.3 tone de plante furajere depozitate în podul casei;

Incendiu la Bărbuleţu, în a doua zi de Crăciun – Adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here