Breaking news. Bătrân ars de viu în casă la Pietrari, Dâmbovita

1
307

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Pietrari, iar un bătrân de 79 de ani, care se afla în locuinţă, a ars de viu. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat întins într-o încăpere.

Localnicii spun că l-a tras aţa pe bietul om. De ceva vreme locuia în casa unui nepot, dar, ca un făcut, ieri-noapte a vrut să doarmă în gospodăria lui…

Limbile de foc au fost observate pe la cinci dimineaţa de o vecină. Pompierii au intervenit rapid, astfel că au redus pericolul ca focul să se extindă şi la imobilele din jur.

L-a tras aţa! A vrut să doarmă acasă şi a ars de viu

si la adevarul.ro :

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Pietrari, iar un bătrân de 79 de ani, care se afla în locuinţă, a ars de viu.

Pompierii i-au găsit trupul carbonizat întins într-o încăpere. Localnicii spun că l-a tras aţa pe bietul om. De ceva vreme locuia în casa unui nepot, dar, ca un făcut, ieri-noapte a vrut să doarmă în gospodăria lui… Limbile de foc au fost observate pe la cinci dimineaţa de o vecină. Pompierii au intervenit rapid, astfel că au redus pericolul ca focul să se extindă şi la imobilele din jur.

….Bătrân ars de viu în casă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.