Breaking news. Bătrân ars de viu în casă la Pietrari, Dâmbovita

0
209

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Pietrari, iar un bătrân de 79 de ani, care se afla în locuinţă, a ars de viu. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat întins într-o încăpere.

Localnicii spun că l-a tras aţa pe bietul om. De ceva vreme locuia în casa unui nepot, dar, ca un făcut, ieri-noapte a vrut să doarmă în gospodăria lui…

Limbile de foc au fost observate pe la cinci dimineaţa de o vecină. Pompierii au intervenit rapid, astfel că au redus pericolul ca focul să se extindă şi la imobilele din jur.

L-a tras aţa! A vrut să doarmă acasă şi a ars de viu

si la adevarul.ro :

Un incendiu devastator a mistuit o casă din Pietrari, iar un bătrân de 79 de ani, care se afla în locuinţă, a ars de viu.

Pompierii i-au găsit trupul carbonizat întins într-o încăpere. Localnicii spun că l-a tras aţa pe bietul om. De ceva vreme locuia în casa unui nepot, dar, ca un făcut, ieri-noapte a vrut să doarmă în gospodăria lui… Limbile de foc au fost observate pe la cinci dimineaţa de o vecină. Pompierii au intervenit rapid, astfel că au redus pericolul ca focul să se extindă şi la imobilele din jur.

….Bătrân ars de viu în casă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.