BLESTEMUL APELOR LE-A LUAT TOTUL ÎN NUMAI JUMĂTATE DE ORĂ! (VIDEO)

0
282

Ieri, 27 mai, o ploaie torenţială de numai jumătate de oră a făcut ca două pârâiaşe din comuna Pietrari să se reverse şi să inunde câteva zeci de gospodării. Localnicii au fost şocaţi de rapiditatea cu care întreaga situaţie a luat amploare. 

Apele le-au luat animalele din coteţ, le-au distrus culturile agricole, le-au distrus livezile şi au inundat chiar şi cimitirul în care crucile abia se mai vedeau. Nici măcar autoturismele nu au scăpat, o maşină de teren fiind răsturnată de apele învolburate. În plus, au fost distruse mai multe podeţe şi un drum din localitate.

Ieri, pompierii au intervenit cu motopompele pentru a scoate apa din gospodăriile inundate, însă casele, beciurile şi curţile oamenilor au rămas pline de noroi.

"Aşa ceva nu am pomenit. Apa mi-a mi-a luat porcii din coteţ. A fost apa cât gardul. Vara nu e niciun pic de apă în pârâiaşul ăsta.", a mărturisit unul dintre localnici.

"Peste 30 de gospodării au fost afectate. S-au creat multe pagube în ceea ce priveşte infrastructura. Pe lângă asta sunt animale care au fost luat de viitură.", a declarat Cornel Coman, primarul comunei Pietrari. 

 

BLESTEMUL APELOR LE-A LUAT TOTUL ÎN NUMAI JUMĂTATE DE ORĂ! (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.