BLAGA VINE LA TÂRGOVIȘTE? Primarii PDL sunt convocați de liderul partidului. Vor merge Marian Alexe, Barbuletu si Catalin Preda, Râu Alb la întîlnire ?

1
241

Pe surse am aflat că președintele PDL, Vasile Blaga, va sosi miercuri, 4 septembrie, la Târgoviște pentru a se întâlni cu primarii democrat-liberali. Se pare că la reuniune va fi prezent și deputatul Florin Popescu, de care actuala conducere a partidului a vrut să scape. Este știut că Popescu nu este simpatizat de Blaga, și asta de pe vremea când PDL se afla la putere.

Edilii democrat-liberali dâmbovițeni trebuiau să se întâlnească cu Blaga încă de acum două săptămâni, când au fost convocați la București, dar primarii nu au răspuns, boicotând invitația din spirit de solidaritate cu Florin Popescu. Blaga se pare că vrea liniște în organizații, mai ales acum, când este tot mai acută nevoie de vocea opoziției

BLAGA VINE LA TÂRGOVIȘTE? Primarii PDL sunt convocați de liderul partidului

1 COMENTARIU

  1. Tot pe surse am aflat ca Blaga si-a bagat partidul in…criza.Acum incearca sa mai tempereze situatia mergand,asa cum se merge cu colindul din casa-n casa,din primarie in primarie sa-si mai repare ,sa-si mai carpeasca ceva pe la partid.Domnia sa ,impreuna cu intreg partidul,ar trebui sa faca opozitie si sa impiedice anumite luari de decizii,decizii luate de regula in dezavantajul cetatenilor,de catre noul guvern.Ar trebui sa contraatace masurile abuzive,zic eu,referitoare la noile norme de impozitare,la asa zisa acciza pusa pe litrii de tuica pentru consum propriu facuti la cazanel.Mi se pare un inceput,un inceput dureros, al urmatoarelor masuri de impozitare ce vor urma.Nu este exlus ca la nivelul comunelor sa se treaca la infintarea unui corp de control,un fel de vanatori de….cazanele.In scurt timp vom fi din nou supusi unui nou val de impozitare,pe oua,pe curci,bibilici,uluci,sarma ghimpata etc…,astia sunt in stare de orice.De asta, zic eu , opozitia ar trebui sa lucreze,nu sa umble cu …sorcova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.