Blaga, lăsat cu ochii în soare de primarii PDL Dâmboviţa l Marian Alexe de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb, au participat ?

1
239


Liderul PDL primeşte o palmă răsunătoare din interiorul propriului partid: ca protest faţă de îndepărtarea de la conducere a lui Florin Popescu, primarii au ieşit din sală.

Preşedintele PDL a fost lăsat ieri să vorbească singur de către primarii din Dâmboviţa ai partidului pe care îl conduce. Vasile Blaga s-a întâlnit marţi, la Târgovişte, cu 46 de edili PDL din judeţ, primari şi viceprimari.

Întâlnirea a fost însă una extrem de scurtă, relatează sursele EVZ. Aleşii locali au cerut ca la şedinţă să participe şi fostul preşedinte al organizaţiei locale a PDL, Florin Popescu. Blaga a refuzat, drept pentru care primarii şi viceprimarii s-au ridicat şi au ieşit din sală. Preşedintele PDL a rămas doar cu Bogdan Cantaragiu, vicepreşedinte pe probleme organizatorice al PDL, responsabil pe zona de sud şi George Ionescu, secretarul pe regiune al partidului.

La începutul lunii iunie, deputatul PDL Florin Popescu a fost demis de Biroul Permanent Naţional al PDL, în ciuda rezultatelor peste medie ale organizaţiei pe care o conducea. Acesta afirma atunci că decizia de schimbare din funcţie "are legătură" cu faptul că este un susţinător al Elenei Udrea, dar că nu trebuie pedepsită o organizaţie pentru o decizie a liderului ei.

Şoc pentru preşedinte

Pe cale de consecinţă, la sfârşitul lunii iunie, toţi cei 38 de primari PDL din Dâmboviţa i-au solicitat lui Vasile Blaga să revină asupra deciziei de a-l schimba pe Popescu din funcţie, spunând că îl susţin pe Florin Popescu în funcţia de preşedinte al filialei.

Vasile Blaga i-a invitat pe primarii din Dâmboviţa să vină la Bucureşti pentru a discuta despre situaţia filialei, dar aceştia nu au vrut să facă deplasarea. Săptămâna trecută, aleşii au trimis o delegaţie în Modrogan, transmiţându- i liderului PDL că îl aşteaptă pe el la Târgovişte.

1 COMENTARIU

  1. Vai d-le Blaga ramasesi singur,singur legat de cotet,cotetul lu”matale dupa cum vad.Pai…cu osul pdl ce faci,il rozi afara sau inauntru?Daca incerci sa intri in cotet s-ar putea sa nu ai sanse la cat de …mic a ramas,si daca incerci,incearca cu spatele pentru ca cu capul nu ai nicio sansa sa-ti vari capul ala mare(capatanos) intr-un cotet asa…mic.Vad ca nu pea-l ai la …sentiment politic pe Popescu si nu inteleg de ce,sa fie motivul ca este simpatizantul lui Udrea?Pai asta nu-i un motiv sa-l marginalizezi deoarece dl.Popescu este bine vazut atat de primarii pedelisti cat si de…ceilalti ,bine vazut pentru ca a fost un presedinte judetean al tuturor primarilor,nu numai al pedelistilor.Popescu nu a tinut cont de culoarea politica a edililor,fapt pentru care a fost un presedinte al tuturor.Observ colaborarea care a avut-o cu primarul de Pietrari,o colaborare buna netinand cont de faptul ca edilul de Pietrari facea parte dintr-alta barca politica si ,de ce sa nu recunoastem,rezultatele au fost bune pentru comuna Pietrari.Noul sef de judet, uselistul Tutuie…mult, are un cu totul alta strategie,nu este in relatii bune cu primarii din grupul usl,daramite cu…ceilalti din alte formatiuni politice.Primarul Pietrariului nu cred ca o sa aibe sanse de a face ceva pentru comuna ,nu are sanse pentru ca presedintele de judet, acelasi Tutuie….mult,n-o sa-l ajute asa cum a facut-o Popescu.Deci ,noul presedinte al judetului nu este omul care lucreaza cu primarii din usl,cu ceilalti….nici atat.Si atunci,d-le Blaga,de ce nu tineti cont de oamenii buni ,pedelistii buni din teritoriu?Nu credeti ca ar trebui lasata deoparte ranchiuna politica si sa apreciati adevaratele valori pedeliste fara a tine cont daca-i simpatizati sau…nu?Mare grija,o sa ramaneti singurul pedelist …legat de un biet cotet si-o sa roadeti un os pdl fara…… valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.