Baronul de Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu: Protestele sunt manipulate, 85% din cei din piata nu au citit OUG. Este o concluzie personala

0
238

Presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, dupa audierea directorului Eduard Hellvig si a ministrului Carmen Dan, ca protestele sunt „manipulate”, precizand ca este o concluzie personala, bazata pe informatiile adunate din „presa”, potrivit carora 85% din protestatari nu au citit Ordonanta 13, scrie News.ro.

Intrebat daca s-a ajuns la o concluzie dupa audierile din Comisia pentru controlul SRI privind protestele, si daca ele sunt manipulate, Tutuianu a raspuns afirmativ.

„Evident ca sunt manipulate. Problema sau intrebarea ar fi cine le manipuleaza. Cred ca asta e raspunsul. S-au discutat foarte multe lucruri in comisie, eu v-am oferit informatia care poate fi adusa public”, a spus el.

Intrebat daca aceasta este opinia SRI, Tutuianu a raspuns ca el nu a facut aceasta afirmatie si nu doreste sa intre in acest „joc”. Intrebat insa a cui este aceasta parere si pe ce se sustine, Tutuianu a afirmat: „E, daca vreti, o concluzie personala, ca sa inchidem subiectul”.

www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.