Bărbulețu primeste bani pentru cofinanțarea lucrărilor de inventariere a terenurilor

0
306

În continuarea eforturilor ce urmăresc rezolvarea problemelor dâmbovițenilor și în scopul optimizării procesului administrativ la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Adrian Țuțuianu a inițiat constant demersuri la nivel central în scopul susținerii bugetelor unităților teritorial-administrative și atragerii de noi fonduri.

terenuri-600x400

Rezultatele acestor demersuri se regăsesc și în susținerea financiară acordată de către Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) unui număr de 15 unități administrativ-teritoriale dâmbovițene. Urmare a documentațiilor întocmite de Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița, ANCPI a alocat în această săptămână, din fonduri proprii, un sprijin financiar în valoare de 332.462,98 lei (6 lei/hectar), în scopul inventarierii  terenurilor, conform Legii 165/2013.

Unitățile administrativ-teritoriale beneficiare sunt: Bărbulețu, Bezdead, Braniștea, Brezoaele, Bucșani, Cândești, Ciocănești, Conțești, Dărmănești, Glodeni, Gura Șuții, Lungulețu, Poiana, Raciu și Vișinești.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, își propune să mijlocească în continuare dialogurile cu instituțiile centrale, în scopul susținerii bugetelor de care dispun primăriile, în raport cu necesarul de investiții, printr-o abordare pragmatică, care să țină cont de problemele reale ale comunităților.

sursa :  www.gazetadambovitei.ro/administratie/administratiile-locale-primesc-bani-pentru-cofinantarea-lucrarilor-de-inventariere-a-terenurilor/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.