Bărbuleţu, primar Marian Alexe: „Am trecut la PSD. Nu am fost şantajat”

1
351

1002773_356650857796576_54868543_n

Bărbuleţu, primar Marian Alexe: A fost foarte bine la Aninoasa, au fost informaţii utile despre zonele calamitate şi proiectele finanţate prin OG 28. Nu au fost presiuni, pre- şedintele e din zona în care am copilărit. Omul de la ţară, în momentul când nivelul de trai creşte, şi traiul e mai bun. E opţiunea mea, sper să fie foarte bine pentru comunitate.

12 primari îl contrazic pe Iulian Vladu: Nu am fost şantajaţi

Edilii au fost luaţi în colimator de preşedintele PDL Iulian Vladu după ce şi-au exprimat adeziunea la PSD. Am vorbit ieri cu nu mai puţin de 12 edili vizaţi de preşedintele Vladu, care l-au contrazis cu vehemenţă, dezminţind în bloc acuzaţiile. Aceştia ne-au declarat în exclusivitate că au ales să schimbe partidul nu pentru că ar fi fost şantajaţi de PSD, ci… obligaţi fiind de promisiunile făcute alegătorilor. Din păcate, nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere şi edilii din comunele Ludeşti, Ciocăneşti, Conţeşti, Ocniţa şi Cornăţelu, care au fost prezenţi luni la evenimentul PSD de la Aninoasa. Primarii cu care am discutat ieri ne-au spus că în comunele lor, oamenii nu au ţinut aproape niciodată cont de culoarea politică sau doctrina aleşilor locali, atâta timp cât localitatea a beneficiat de fonduri pentru diverse proiecte necesare comunităţii. De asemenea, prin trecerea la PSD mulţi dintre edili spun că nu fac decât să se întoarcă în partidul din care, în anii precedenţi, au fost „racolaţi” prin metode similare de Partidul Democrat-Liberal.

1 COMENTARIU

  1. Si uite asa…dragii nostri alesi isi cara catrafusele politice dintr’un partid in altul.Curvasaria politica ,la noi in Tara,a ajuns la cote de ingrijorare,s-a ajuns la aceste cote deoarece trecerea de la un partid la altul nu inseamna nimic pentru comunitatile in care edilii,prostituatele politice ale partidelor,isi car mandatele.Un primar bun , cu instalatia politica bine pusa la punct, poate face treaba buna,poate absorbi fonduri pentru comuna si din barca altui partid,altul decat cel de guvernamant.Cazul d-lui Coman ,primarul comunei Pietrari,ar fi un bun exemplu.D-nealui fiind penelist a reusit sa obtina fonduri de la consiliul judetean unde era condus de catre un pedelist.As intreba pe distinsii curvari politici,in general politicieni, ,daca in familie nu mai pot aduce venituri necesare …traiului membrilor ,isi …iau izmenele si se muta la….vecini?Deci,domnilor ….vi se potriveste foarte bine OCUPATIA femeilor de pe centura,fiti raspunzatori pan’la capat,nu va lasati ….violati(politic a se intelege)de catre cei mai de seama penali ,meseriasi profesionisti in minciuni ,infractiuni si coruptie , …..cine altii decat „iubitii” nostri fesenisti de ieri,”dragii”nostri pesedisti de azi.

    ps.Aveti de grije ca….nici ursilor nu le place …traseismul,d’aia unii au inceput cautarile de primari dezertori,si ….de necaz ca nu-i gasesc isi varsa nervii pe bietii pomi fructiferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.