Barbuletu – Grup infractional tolerat de autoritati

1
263

Către Trustul de Presă Artpress,

„Domnule Director

Subsemnatul Coman Adrian, domiciliat în comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, vă aduc la cunoștință spre a da publicității următoarele. În această localitate, Bărbulețu, există un grup infracțional compus din numiții Dumitru Vasile, Dumitru Silviu Valentin, Dumitru Alin, Buzescu Vasile, Dumitru Mihai, Predoiu Cornel, Mircea Florin și condus de consilierul Buzescu Vasile care se prezintă sub calități mincinoase și comit grave infracțiuni pe teritoriul acestei localități, aceștia fiind tolerați de autorități. Acest grup infracțional condus de consilierul Buzescu Vasile, toți cu domiciliul în comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, au săvârșit împotriva mea infracțiunile prevăzute și pedepsite de art. 217, 218, 220 și 209 Cod penal.

În lipsa mea de la domiciliu, au pătruns pe proprietatea mea prin tăierea gardului metalic și au dărâmat o clădire în suprafață de 70 mp, însușindu-și o parte din materiale, clădirea fiind proprietatea mea și a fratelui meu. Am chemat Poliția Voinești care i-a prins pe făptuitori în flagrant dărâmând clădirea, dar aceștia nu au luat nici o măsură, din contră, i-au încurajat pe aceștia, care au repetat infracțiunile la alte date. M-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu plângere penală care a fost repartizată spre cercetare tot la Poliția Voinești, dar aceștia refuză și tergiversează cercetarea.

Precizez că acest consilier Buzescu Vasile, în loc să vegheze la respectarea legii, o încalcă flagrant deoarece au demolat o clădire care nu este proprietatea lor fără autorizație de demolare, așa cum prevede legea. Acești interlopi sunt tolerați de autorități. Tot acest Buzescu Vasile este beneficiarul unui contract cu primăria de închiriere pe 49 ani, cu o chirie de 6 euro, pentru suprafața de 100 mp teren ce se află în centrul localității la km 0. Acesta a construit o popicărie, falimentară (închisă) deoarece a adus un imens prejudiciu statului în valoare de 400.000.000 lei și este în continuare tolerat. Vă rog să dați publicității aceasta într-unul din cotidianele dumneavoastră”.

Coman Adrian

sursa : http://jurnaldedambovita.artpress.ro/jdb_articol–_Barbuletu___8211__Grup_infractional_tolerat_de_autoritati_,7621.html

1 COMENTARIU

  1. D.le Adrian ,grupuri de acest fel se gasesc la cam tot …..pasul si nu numai.Nu este o noutate ceea ce relatati despre acesti rau facatori ,acesti indivizi care sunt pusi in slujba cetateanului sa-l sprijine ca doar de aceea plateste taxe si impozite , nu sa-l subjuge.Cetatenii sunt de vina ca tolereaza si inghit magariile facute de acesti derbedei,iar referitor la politia Voinesti nu aveti incredere in acestia deoarece sunt mana-n mana cu hotii si sunt incurajati.Un exemplu este acela ca tot un grup de „demolatori” format si condus de numitul Manescu Marian, toti din comuna Pietrari au intrat pe proprietatea unor batrani unde au taiat pe ras mai multi arbori.Acestia au sesizat politia din Voinesti,dar spre surprinderea si durerea acestora agentul caruia i-a fost inmanata sesizarea a citit-o dupa care a incercat sa o rupa asta dupa ce a inteles ca era vorba de dl. infractor Manescu Marian.Ce anume putem intelege din acest comportament al unor politisti care procedeaza in acest fel,unde se pot adresa cetatenii cand au de/aface cu acest gen de probleme,ce incredere pot avea si in care dintre institutii daca de fiecare data asistam la o” cardasie” dintre cei care ar trebui sa aplice legea si grupuri de mafioti de toate genurile..Sunt cateva intrebari la care sunt sigur ca multi cetateni inca nu le-au gasit raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.