Astazi prezentam situl primariei Pietrari. Mesajul primarului Cornel Coman

2
170


(n.r. Pietrariul este singura comuna de pe valea Râului Alb care are site propriu)

Adresez un sincer bun venit celor care accesati acest site (n.r. este vorba de situl primariei ), in numele comunitatii noastre,administratiei publice locale si a personalului primariei.

Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenlor,oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelas timp sa fim o fereastra deschisa tuturor celor ce vor sa ne cunoasca.

Multumesc vizitatorilor acestui site pentru ca au avut curiozitatea si dorinta de a afla cat ma multe despre noi,gandind ca vor gasi oportunitati de afaceri de orice tip.

Eu va pot asigura cu responsabiltate de existenta unei administrati publice locale eficiente,deschisa si transparenta.

Cu siguranta in urma informatiilor primite,veti gasi macar un lucru care va capta atentia si dorinta de a cunoaste frumusetea unica a acestor meleaguri,oameni prietenosi si ospitalieri.

sursa foto si articol la situl primariei:

www.pietraridambovita.ro

2 COMENTARII

 1. Cu scuzele de rigoare va rog sa ma lamuriti cu privire la data aparitiei site-lui Primariei Pietrari.Cand a fost prezentat La data de mai sus?
  sau ati gresit ?

  multumesc!

 2. Buna ziua d-le Petre,

  Situl http://www.pietraridambovita.ro prezentat chiar de catre primar a fost actualizat ultima data in 15 oct 2010.

  Noi am prezentat situl precum si cuvantul d-lui primar Cornel Coman de cateva ori in 2010, ultima data fiind 24.03.2011

  De altfel spre lauda primarului, singura primarie de pe valea Râului Alb care are site propriu, este Pietrariul. Ceilalti primari, Rau Alb si Barbuletu, sint pasibili de amenda, pentru ca nu au creat situri proprii primariiilor, asa cum puteti citi si in articolul urmator:

  http://www.raulalb.net/index.php?c=351

  http://www.RauAlb.net incurajeaza ceilalti primari sa lanseze cat mai rapid situri proprii ale primariilor respective.
  Si pe toti primarii, inclusiv Pietrariul, sa actualizeze cat mai des aceste situri. Nu odata la 6 luni, ca nici asa nu e suficient…

  Sint o necesitate si reprezinta pe linga o metoda moderna de informare a satenilor despre viata si noutatile din comuna; si un mijloc excelent de comuniacre si contact cu localnicii.

  Cu stima,

  redactia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here