Asa sta treaba! Daca i-au amenintat cu amenzile, primarii au facut situri pentru primarii imediat

1
245

….Primarii de la Barbuletu si Râu Alb, pasibili de sanctiuni contraventionale. Singurul care scapa e primarul Cornel Coman de la Pietrari

Consilierul ministrului secretar de stat in M.A.I. pe problemele comunitatilor, Gheorghe Emacu, a atras atentia ca si la aceasta data sunt in judet primarii care nu au pagina de prezentare pe Internet.

Este vorba despre 17 dintre cele 89 de primarii dambovitene, ai caror primari sunt pasibili de amenzi contraventionale. In replica, unii primari s-au plans ca nu au bani sa plateasca pentru asa ceva, desi au salariati operatori IT ori contracte cu firme specializate. Cu acelasi prilej, am mai aflat ca sunt si primari nemultumiti ca nu au voie sa schimbe automobilele de serviciu decat prin programul Rabla.

…. Primari damboviteni, pasibili de sanctiuni contraventionale

1 COMENTARIU

  1. Au facut ,dar neactualizate nu sunt utile,exemplu cel de la Primaria PIETRARI.Poate cu o alta amenintare din partea celor din M.A.Ivor actualiza aceste sit-ri.Referitor la „plansetele”unora ca nu au banii necesari ,hai sa fim seriosi ,la taxele si imozitele incasate nu pot infinta un site?,dar de chefuri prin primarii au bani?.Vor masini de serviciu noi si luxoase?,pai o primarie nu se poate conduce si dintr-o” trasura”?,sau de ce nu se fac reduceri de personal.Multe primarii au angajati peste numarul necesar frecadu-si „fundurile” prin birouri fara niciun folos,iar din aceasta cauza fiind nevoiti sa mareasca taxele si impozitele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.