Aoleou :)) PRIMARII DÂMBOVIȚENI, ÎN VIZORUL PROCURORILOR ANTICORUPȚIE! Edilii au plătit lucrări de investiții neexecutate

1
238

DNA nu şi-a încheiat treburile în Dâmboviţa. Pe surse, am aflat că urmează să fie ridicaţi mai mulți primari. Infracţiunea la modă – luare de mită.

În concluzie, în următorii doi ani este posibil să avem alegeri anticipate în mai multe localități din județ.

Cercetarea penală a edililor a pornit de la lucrări de investiții neexecutate. Se pare că primarii le-ar fi acceptat la plată, mulţumindu-se să primească ”caşcavalul” de la constructorul care nu și-a făcut treaba.

http://incomod-media.ro/ziar/primarii-damboviteni-in-vizorul-procurorilor-anticoruptie-edilii-au-platit-lucrari-de-investitii-neexecutate/

1 COMENTARIU

  1. Dupa titlul articolului… „Primarii Damboviteni…”inseamna ca toti au ceva bubulite prin/pe cap.Daca este asa inseamna ca cetatenii din tot judetul au ales numai d”astia care le au cu bagatul mana in bani publici.Cred ca asta-i o boala,boala numita , mai pe intelesul oamenilor simpli,”Primaru si buzunaru”,buzunarul plin cu bani din afaceri cu terenuri,contracte pentru anumite lucrari unde comisioanele sunt pe masura,din lucrari de asfaltare unde deasemenea se baga la greu …pe hartie si-n realitate , dupa topirea zapezii ,ne vedem nevoiti sa ocolim gropi cu gandul” bun”si vorbe dulci adresate edilului..pentru treaba de…mantuiala,deci ..avem de toate..problemele ,iar ei satisfactii depline ca au de unde-si recupera banii cheltuiti pe..voie buna,pe voturilii alea mai mult ..cumparate decat..luate pe merit ,mai cu o bacnota,mai cu,asa cum am mai spus,un mic,bere etc…,deci …acesti iubiti alesi au toate „parghiile”prin care-si pot recupera cheltuiala facuta in cinstea marilor campanii electorale.Norocul,pentru cei naivi adica alegatorii creduli si nesansa astora… care bag mana in banii publici, ca mai exista si o institutie numita DNA,una din putinele institutii ale statului roman care isi face treaba si si-o face,zic eu,cu mare responsabilitate netinand cont de aluatul politic din care fac parte cei care incalc legea.Deci….Felicitari DNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.