Antreprenor roman, catre Tutuianu (PSD): „Mai, nesimtitule, reinvata respectul pentru oamenii care chiar muncesc, nu doar paraziteaza viata altora”

0
281

Cosmin Alexandru, un antreprenor roman de succes, este indignat de acuzatiile deputatului Adrian Tutuianu, presedinte al Comisiei pentru controlul SRI. Acesta a cerut SRI sa ancheteze daca firmele straine isi obliga angajatii sa participe la proteste.

„Mai nesimtitule, tu ai vreun fel de idee cat se munceste in corporatiile astea in care vrei sa trimiti tu SRI-ul? Ai cea mai vaga idee cat trag oamenii aia de ei, de dimineata pana seara, lucrand la 10 proiecte odata, sub 10 sefi din toate colturile lumii, pe cate 3 fusuri orare, toate astea ca sa ai tu din ce bani sa-ti plimbi fundul prin parlament si la televiziuni?

Ai vreo idee cum e sa nu-ti vezi capul de intalniri, sa nu stii de care lucru sa te-apuci mai intai, ca sa le termini pe toate intr-un fel in care sa pleci totusi pe picioarele tale de la serviciu, pentru ca acasa te asteapta famili si copiii care te vor linistit, bucuros si plin de energie?

Ai tu idee cum e sa ajungi intr-un tarziu acasa si sa vezi la televizor, seara de seara, toate loazele pamantului care n-au fost in stare sa castige un ban cinstit in viata lor, dar care dau lectii despre ce e corect si bine pe lumea asta?

N-ai idee de nimic, ca daca ai avea, ai mai sta dracului in banca ta, ti-ai face nspe’ cruci pe minut ca ai ajuns unde ai ajuns si ai reinvata respectul pentru oamenii care chiar muncesc si fac ceva cu viata lor, nu doar o paraziteaza pe a altora”, a scris Cosmin Alexandru pe Facebook.

Presedintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a declarat, luni, ca folosirea unor bunuri ale unei societati comerciale in scop propriu sau al unei alte persoane constituie infractiune, iar implicarea multinationalelor in protestele recente trebuie lamurita de institutii.

„Exista anumite informatii, si am sa va dau un detaliu, poate ne intelegem juridic: daca o firma foloseste bunurile, capitalul propriu pentru a sprijini anumite activitati, legea 31/1990 spune ca este infractiune. Folosirea creditului sau bunurilor societatii in scopul propriu sau unei alte persoane. Este o discutie de facut si trebuie analizata. Al doilea lucru, pe mine ma intereseaza din punctul de vedere al securitatii nationale. Exista un articol 11 in legea securitatii nationale care prevede foarte clar ca atunci cand se urmareste inlocuirea puterii de stat prin mijloace violente si asa mai departe, problema este una de securitate nationala”, a declarat presedintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu.

Intrebat daca Romania se afla intr-o astfel de situatie, Tutuianu a afirmat ca SRI trebuie sa raspunda la aceasta intrebare.

„Nu stiu, asta e un raspuns pe care il va da SRI. Nu il dau eu. Imi pun o intrebare pentru ca, de exemplu, un ziar din Prahova a spus ca salariatii de la o firma cu capital strain au fost fortati sa iasa la miting. Lucrul asta e nelegal. Chiar nu vreti sa intelegi ce spun eu? Vorbesc de lucruri nelegale. Nu aduc acuze nimanui, dar cred ca institutiile abilitate ale statului trebuie sa ne dea un raspuns”, a raspuns Tutuianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.