Alte comentarii de la cetateni

0
269


sursa:

Jaf în banii publici la Primăria Pietrari :: Jurnal de Dambovita

Trimis de sagetarius la 26.02.2012 12:01

Un tip fara scrupule care pentru legaturi cu PDL sacrifica si ce a mai ramas di localitate. Daca esti un infocat PDL-ist de ce nu iti faci carnet de membru?? Nu te mai afisa mare PNL-ist ca te stim cine esti si ce valoare ai ! Incompetenta isi spune cuvantul la domnul PRIMAR, daca este fraier, atunci sa plateasca cu varf indesat !!


Trimis de inca unul care te cunoaste la 26.02.2012 03:05

Ar trebui sa-i fie rusine ca reprezinta o comunitate, face afaceri cu pdl-istii si are tupeul sa stea la negocieri cu USL. Voi cei de la PNL faceti curatenie la voi in partid si pe urma sa va aliati cu PSD. Este un opozant al PSD-ului dar ascunde multe lucruri. Daca nu este in stare sa organizeze o primarie asa de mica, atunci sa plateasca ca un fraier ce este. Uite ca inaltimea la Coman este direct proportionala cu prostia…de ce nu iti faci carnet de PDL ??


Trimis de unu’ care te cunoaste. la 23.02.2012 12:03

Spune tu opiniei publice cum ai sarbatorit linga ‘greii’ din PDL la sfirsitul anului 2011.Mai pot avea incredere in tine(daca au avut vreodata)colegii tai din USL?Ar trebui sa se sesizeze cei din PNL, nu umblii cu lucruri ortodoxe nea’ primaru’ cu ‘cornul si laptele’!

sursa:

Jaf în banii publici la Primăria Pietrari :: Jurnal de Dambovita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.